Επιπεδα Θορυβου καμπινας
Καλησπερα σε ολους,
Εχω ενα μαμα COROLLA E 12 1400cc και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος στον 1 και κατι χρονο που το εχω. ειναι μοντελο 05, δευτερο χερι και πολυ προσεγμενο. Με απασχολει εδω και καιρο το θεμα ομως του θορυβου στη καμπινα.
Συγκεκριμενα:
στα ταξιδια που κανω στην εθνικη, χωρις να εχω ξεκαθαρο μετρο συγκρισης με ενα αλλο ιδιο αυτοκινητο νομιζω οτι ο θορυβος που εχω στην καμπινα ειναι υπερβολικος. στα 120km ανεβαινει ακομα πιο αισθητα και επιπλεον ακουω και μικρα φυσηματα αερα, λες και κατι μπαζει. Ωστοσο οσο και αν εχω προσπαθησει δεν εχω βρει καποιο σημειο που να φερνει αερα ουτε ειχα ποτε προβλημα με νερο βροχης ή μετα απο πλυσιμο. Τα λαστιχα στις πορτες εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση (εχουν ξεκολησει σε καποια σημεια αλλα δεν εχουν φθαρει) αλλα μπορει να ειναι μονο αυτο; Επισης εχω την εντυπωση οτι το προβλημα ειναι πιο εντονο απο οτι πριν 1 χρονο. Να προσθεσω οτι τα bridgeston λαστιχα που φοραω αυτη τη στιγμη θελουν σιγουρα αλλαγη και οσο να το κανεις μπορει να προσθετουν και αυτα στα επιπεδα θορυβου αλλα δε νομιζω να ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο. Εξαλου πιο πολυ απο ολα με προβληματιζει ο αερας που ακουω σε υψηλες ταχυτητες.
Ακομα και μεσα στη πολη εκτιμω οτι τα επιπεδα θορυβου που εχω ειναι αυξημενα και χειροτερευουν οσο περναει ο καιρος.
Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να εντοπισω πιθανα προβληματα που εχω στη μονωση της καμπινας; πιθανα σημεια εισοδου αερα για παραδειγμα; Αξιζει τον κοπο να ψαξω για τροπους καλυτερης μονωσης της καμπινας και ποσο κοστιζει περιπου αυτο. Οτιδηποτε μπορει να βοηθησει ειναι καλοδεχουμενο.
Χιλια ευχαριστω.
|