Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ |
|
01-08-13, 14:14
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ
καλημέρα φίλοι μου
γνωρίζει κανείς τον κωδικό φίλτρου καμπίνας για το corolla sedan 1.6 μοντέλο 3/2007(αυτό στο αβαταρ μου)?
τώρα με τη χρήση aircool βρωμάει πολύ(ειδικά όταν απενεργοποιώ το aircool και λειτουργεί με τον αέρα που εισέρχεται στο αυτοκίνητο).
υπαρχει κανα μαγαζί στο ιλιον,περιστερι,πετρουπολη,αγ.αναργυροι που μπορώ να βρώ (οικονομικα παντα)?
ευχαριστώωωω
corolla
|
01-08-13, 14:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1
καλημέρα φίλοι μου
γνωρίζει κανείς τον κωδικό φίλτρου καμπίνας για το corolla sedan 1.6 μοντέλο 3/2007(αυτό στο αβαταρ μου)?
τώρα με τη χρήση aircool βρωμάει πολύ(ειδικά όταν απενεργοποιώ το aircool και λειτουργεί με τον αέρα που εισέρχεται στο αυτοκίνητο).
υπαρχει κανα μαγαζί στο ιλιον,περιστερι,πετρουπολη,αγ.αναργυροι που μπορώ να βρώ (οικονομικα παντα)?
ευχαριστώωωω
|
πάρε ένα τηλ σε μια τουοτα
να σου πούν
φίλτρα θα βρείς... βάλε ενεργού ανθρακα
|
01-08-13, 16:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
87139-30040
Αυτός είναι ο κωδικός φίλτρου καμπίνας για την Ε15.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
01-08-13, 17:06
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Δεν πρεπει να ειναι και τοσο ακριβό.
|
01-08-13, 18:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παιδιά και εμένα μυρίζει όταν κλείνω το a/c αλλά από την πρώτη μέρα....σε όποιο αμάξι και να μπω όταν το κλείνω μυρίζει σαν ποδαρίλα ένα πράμα.....Καλά θα κάνεις να το αλλάξεις αλλά δεν νομίζω να σταματήσει η μυρωδιά,απλά μπορεί να μειωθεί...
|
01-08-13, 22:13
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Καθαρισμός αεραγωγών κλπ του A/C χρειάζεται όταν έρχονται τέτοιες μυρωδιές.
Κατά πάσα πιθανότητα, δεν απενεργοποιείται το A/C λίγη ώρα πριν σβήσει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα υγρασία να παραμένει μέσα στους αεραγωγούς και το "σκαφάκι" συγκέντρωσης και απορροής τους, οπότε δημιουργούνται μύκητες.
Μόνο με καθάρισμα με ειδικά spray θα ησυχάσεις (ή με την περιποίηση από έναν καλό ψυκτικό).
|
|
|
|
01-08-13, 23:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιλιον
|
|
εκανα ενα καθαρισμο με σπρει που πηρα απο πρακτικερ και καλα για απολυμανση του συστηματος κλιματισμου. μπορω να πω οτι μειωθηκε η μυρωδια αλλα δεν ειδα και μεγαλο αποτελεσμα. τσαμπα τα 7 ευρω που το πηρα. ειναι απο αυτα που σφραγιζεις το αυτοκινητο με ενεργοποιημενο το αιρκουλ και την ανακυκλωση αερα και το αφηνεις μεσα να αδειασει ολο το περιεχομενο για 10 λεπτα. θα ψαξω να βρω και το φιλτρο συμφωνα με τον κωδικο που εδωσε ο φιλος πιο πανω.
corolla
|
|
|
|
02-08-13, 00:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
Ενα τρομερο ποστ καντο μονος σου του φιλου tsport192.Μπορει να ειναι για ε12 αλλα μπορει να λυσει καποιες αποριες.Χρησιμοποιησα το σπρει που εβαλε και ο tsport192 και για το δικο μου θεμα που ειχα με μυρωδιες βοηθησε πολυ.Αυτο που πηρες μπορει να μην ηταν αντιβακτηριδιακο αλλα απλα απο αυτα τα αλλαγης ατμοσφαιρας.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21633
Τωρα για το φιλτρο λενε πως τα ενεργου ανθρακα ειναι τα καλητερα.Φυσικα μολις το πιασεις στο χερι σου καταλαβαινεις την διαφορα απο ενα απλο.Πηγα στην αντιπροσωπια τις προαλλες και ρωτησα για το δικο μου.38 του ενεργου ανθρακα αν θυμαμαι καλα και 18 το απλο.Μπορει να κανω και λαθος.Αλλα τελικα ειπα να δοκιμασω μιας και τα οικονομικα ειναι δυσκολα μια εταιρια ελληνικη που διαφημιζεται πολυ τωρα τελευταια.Περσι ηταν ας πουμε στα γηπεδα με διαφημισεις.Fi.ba λεγεται η εταιρια.Πηρα το απλο.Ταιριαξε κουτι στο αμαξι.Ικανοποιημενος πολυ μεχρι στιγμης.Τιμη στο χερι 8,50.Του αερα μου ειπε 12,00.Με αλλαγη 2 φορες το χρονο πιστευω συμφερει.Δοκιμασε το.
http://www.fiba.gr/
Λιγα πραματα για το σπρει
http://www.valeoservice.com/html/chi...A1D68D9AD.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη νικος82 : 02-08-13 στις 00:25.
|
02-08-13, 00:52
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Υπάρχει αφρός που μπαίνει στους αεραγωγούς με εύκαμπτο μακρύ διαφανές σωληνάκι.
Αυτό το spray που πήρες είναι για ... να δώσεις 7€. Μόνο!
Υπάρχει ένας αφρός της Motip -αν θυμάμαι καλά- που είχε παλαιότερα το Praktiker, ο οποίος έκανε καλή δουλειά.
Πού θα τον βρεις τώρα, δεν ξέρω.
Όμως, σε κάθε περίπτωση, ψάξε κάτι σε αφρό με σωληνάκι παροχέτευσης για να φτάσεις όσο το δυνατό πιο βαθιά στους αεραγωγούς...
|
|
|
|
02-08-13, 10:57
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από νικος82
Ενα τρομερο ποστ καντο μονος σου του φιλου tsport192.Μπορει να ειναι για ε12 αλλα μπορει να λυσει καποιες αποριες.Χρησιμοποιησα το σπρει που εβαλε και ο tsport192 και για το δικο μου θεμα που ειχα με μυρωδιες βοηθησε πολυ.Αυτο που πηρες μπορει να μην ηταν αντιβακτηριδιακο αλλα απλα απο αυτα τα αλλαγης ατμοσφαιρας.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21633
Τωρα για το φιλτρο λενε πως τα ενεργου ανθρακα ειναι τα καλητερα.Φυσικα μολις το πιασεις στο χερι σου καταλαβαινεις την διαφορα απο ενα απλο.Πηγα στην αντιπροσωπια τις προαλλες και ρωτησα για το δικο μου.38 του ενεργου ανθρακα αν θυμαμαι καλα και 18 το απλο.Μπορει να κανω και λαθος.Αλλα τελικα ειπα να δοκιμασω μιας και τα οικονομικα ειναι δυσκολα μια εταιρια ελληνικη που διαφημιζεται πολυ τωρα τελευταια.Περσι ηταν ας πουμε στα γηπεδα με διαφημισεις.Fi.ba λεγεται η εταιρια.Πηρα το απλο.Ταιριαξε κουτι στο αμαξι.Ικανοποιημενος πολυ μεχρι στιγμης.Τιμη στο χερι 8,50.Του αερα μου ειπε 12,00.Με αλλαγη 2 φορες το χρονο πιστευω συμφερει.Δοκιμασε το.
http://www.fiba.gr/
Λιγα πραματα για το σπρει
http://www.valeoservice.com/html/chi...A1D68D9AD.html
|
Απλα Θεος!!! ευχαριστω
corolla
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17185998 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|