Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Προφανώς εκτίμησαν μεγιστοποίηση του κέρδους, που εμάς βέβαια μας αφήνει εντελώς αδιάφορους ... σαν αμέτοχους!
Αν δεν είχε TS εγω δεν θα ήμουν πελάτης της. Σε επόμενο αυτοκίνητο τώρα θα έμενα στην Toyota μόνο αν πήγαινα σε SUV ή για δεύτερο σαν μικρό πόλης. Περισσότερο γιατι ξέρω πιά ένα συνεργείο ...
Το group VW και λιγώτερο η Mazda είναι στην αγορα του λαϊκού σπόρ αυτοκινήτου σήμερα, που ζηταμε οι περισσότεροι εδώ.
|
συμφωνω στο 90% οσων ειπες....αλλα θα γρψω για το 10% της διαφωνιας μου...:
φιλε μου εγω προσωπικα το group VW δεν το αγγιζω με τιποτα, ειναι πραγματικα το μεγαλυτερο παραδειγμα πωλησεων αυτοκινητων μεσω marketing...τα mazda τα συμπαθω, οχι επειδη ειναι Ιαπωνικα, αλλα επειδη εχουν τεχνολογια και εστιαζουν στο αυτοκινητο μαζι με τον οδηγο, ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες που μειωνουν το βαρος της καροτσας τους και δεν σου πουλανε χοντρα βαρια αμαξια που για να κουνηθουν πρεπει να εχουν 160ps ( βλεπε group VW). προσωπικα δεν ειμαι toyotaκιας, με την εννοια του πορωμενου, toyota να ναι κι οτι να ναι, ισα ισα που πολλα μοντελα της τα θεωρω απαραδεκτα...αλλα βλεπω οτι η εταιρια εχει τεχνογνωσια στους κινητηρες, πραγματικη και οχι παραμυθια, για μενα εταιρια που ξερει και βγαζει αλογα απο ατμοσφαιρα την παραδεχομαι, αν δεις σχεδον ολες οι εταιριες εχουν ενα καλο ατμοσφαιρικο μοτερ, το group VW ουτε ενα!!!turbo με λιγα κυβικα βγαιναν και πριν 15 χρονια, και μαλιστα πριονια, το charade αν θυμαστε ηταν 1000 κυβικα και ειχε 100Ps με 0-100 σε 7,7, δεν ηρθε η VW να μας πει οτι μπορεις να βγαλεις αλογα απο λιγα κυβικα με turbo, για μενα ειναι τεμπελικα αλογα, και να μην παρεξηγηθω, δεν λεω για μετατροπες που κανει ο καθενας, αλλα για την γραμμη μιας εταιριας, εταιρια που δεν μπορει να βγαλει ενα σωστο δυνατο ατμοσφαιρικο μοτερ για μενα δεν αξιζει και δεν προκειται να δωσω ποτε τα λεφτα μου....θελω η φιρμα στο κλειδι μου να εχει στην πλατη της μοτερ που ξερουν και γυρναν ατμοσφαιρικα, αυτες οι εταιριες οταν θα σου βγαλουν turbo επειτα θα γραψουν ιστορια, αντε να πιασει καποιος τις αντοχες ενος turbo Supra...sorry για το μακροσκελες post και τα παντα λεγονται φιλικα