Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........
Καλησπερα σε ολους.
σημερα γυρνωντας απο Σαλονικα και ενω περιμενα στα διοδια της Τραγανας(μην φανταστειτε για να πληρωσω αλλα να ανοιξω μπαρα)εχω μπροστα μου καποιον με ενα Jeep 5,κατι χιλιαδων κυβικων.εγω απο πισω του.μιλαει για λιγη ωρα με την υπαλληλο και ξαφνικα κουμπωνει οπισθεν παταει γκαζι και ΜΠΑΑΑΑΑΑΜ μου σκαει μπροστα.
Ευγενεστατος θα ελεγα μου ζηταει συγγνωμη και οτι ταχα δεν με ειδε εμενα αλλα το φορτηγο που ητανε πισω απο εμενα.
κατευθειαν μου λεει να κανουμε φιλικη δηλωση αλλα του λεω κατσε να ερθει η τροχαια και μετα κανουμε οτι θελεις.Εκεινος βιαζοτανε να παει Αθηνα για να παρει αεροπλανο.
Τελικα ηρθε η τροχαια ο ιδιος δηλωσε στον τροχονομο οτι εκανε μακακια την οποια δυλωση του την εγραψε ο τροχονομοσ στο χαρτι.
Το καλο ηταν οτι επαθα ζημια στην μετωπη,καπο,ενα φτερο,φλασακια,και οι βασεις απο το αριστερο φαναρι αλλα ευτηχως δεν πειραχτηκανε ψυγειο νερου και αιρ κοντισιον οπωτε εφτασα τελικα Αθηνα.
Το κακο ηταν οτι η τροχαια ηρθε περασε τα διοδια και μας ειπε ελατε δεξια μπροστα.Παρολο το συμβαν τα @@χιδια των διοδιων θελανε να πληρωσουμε για να παμε μπροστα στην τροχαια.Ο πρωτος οδηγος τα περνει σηκωνει την μπαρα περασαμε εμεις και μετα αλλοι 20.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν δειχνουνε και λιγη κατανοηση αλλα μονο η εισπραξη τους νοιαζει...
Πιανοντας κουβεντα με τον τροχονομο(ευγενεστατος και παιδι αστερι)απο πισω μας ανοιγανε μπαρες συνεχεια.επιασα συζητηση μαζι του και μου ειπε οτι ακομα δεν τους εχει ερθει η οδηγια(αλλιως το ειπε αλλα δεν θυμαμαι)οπωτε ΔΕΝ μπορουνε ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Βεβαια μου λεει και να γινει αυτο ρε φιλε ποιος θα παει να καθεται στα διοδια σκοπια απο την στιγμη που εχουμε σοβαροτερες υποχρωσεις?
Τι να πω απο την μια στεναχωρεθηκα για το αμαξι αλλα απο την αλλη ειδα τρομερα μεγαλο ποσοστο(ειδικα φορτηγα)να μην πληρωνουνε και να ανοιγουνε τις Π@@τανες τις μπαρες που φυτεψανε..
συνολικα διοδια απο Σαλονικα προς Αθηνα ειναι 10 Σταθμοι (και ενας ακομα που ειναι ετοιμος να ξεκινησει) και αυτο αντιστοιχει σε 25ευρω που τα μετρησαμε.απο αυτα πληρωσα μονο τα 2.80 στα μαλγαρα.Σε αλλα σηκωνα μπαρες και σε αλλα τρενακι πισω απο νταλικες......
|