Τι να πω ρε συ! πραγματικά μου φαινεται απίστευτο!!! αν ήταν να στραβώνουν τοσοοοοο ευκολα έπρεπε να έχω αλλάξει 10 ζευγάρια! το μονο που μου έχει τύχει στο starlet gt ήταν που έβαλα μπροστινά άκρα του GT (ειχε 254mm δισκόπλακες κανονικά) και μου είχε βαλει ο μηχανικός 238mm που είχε το starlet ep91 (96-99). Εκτός οτι ηταν μικροτερες παταγα φρενο και το τιμονι τρανταζε απιστευτα!!! τοσο πολυ που ελεγα πως θα σπάσουν τα πλαστικα γυρω απο το τιμονι!!! πηγα και αλλαξαμε τις δαγκανες κτλ με δισκοπλακες GT 254mm και παλι ηταν στραβες!!! εκανε τα ιδια σε μικρο ομως βαθμο, και τελικα αγορασα νεες της nippon πως λέγεται και τακακια sumitomo μαυρα και βρηκα την υγεια μου απο το 2001 μέχρι τα τελη του 2007 που παει. Εμενα ομως δεν μου εχει τύχει ποτε να στραβωσουν! οσους ξερω που ειπα πως ετυχε να στραβωσουν ηταν από πλυσιμο με νερο από λαστιχο μετα απο ταξιδι ή μεγαλες διαδρομές! μου το ειπαν οι ιδιοι!!! εδω ενας μου ειπε οταν παει στο χωριο δλδ 180-200χλμ μετα στο καπακι επλενε το αμαξι με λαστιχο!!!! ε μετα από λιγο καιρο μου λεει τρεμει το τιμονι οταν παταει φρενο!! λογικο? αλλα εσενα γιατι?
|