απο τα νερά στραβώνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! με την βροχή που λες είτε λογω οτι πριν δεν ετρεχες, ειτε επειδη βρεχει λιγο στην αρχη και μετα περισσοτερο, εχουν εξισωθεί οι θερμοκρασίες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στραβωματος. Δοκίμασε να πας εναν Διονυσο μαλιοκουβαρα και μετα να ρίξεις νερο επάνω με κουβα και ελα και πες μου οτι δεν στραβωσαν! ετσι δεν εκαναν κατι ασχετοι επειδη νομιζαν πως πηραν φωτια τα φρενα τους???? ποσες φορες γνωστοί μου επλυναν το αμαξι με λαστιχο ΑΜΕΣΩΣ μετα απο ταξιδι? αγγουρια οι δισκοπλακες για την σαλάτα τους εγιναν!
μιλαμε για μεγάλες θερμοκρασιες, και με ποσοτητα νερου αμεσως επανω στην δισκοπλακα. Απο τα φρεναρισματα ειναι απιθανο να τραβωσουν, εμενα εχουν αναψει τα μπροστινα 3 φορες οταν ειχα τα ιμιτασιον τακακια, το 1ο καλοκαιρι που ειχα το αμαξι.
1. Διαδρομή από Χωρα Χίου μέχρι χωριο Βολισσό (40χλμ) Αυγουστος 2008 εγιναν σαν μελιτζανες!!!
2. Διαδρομή από Αργος μέχρι Μαραθώνα 185χλμ μια απο τα ιδια.
3. Διαδρομή Διονυσος σε 15λεπτα εβγαζαν ΠΟΛΥ πολυ καπνο!!!! και εγιναν παλι σαν μελιτζανες και χειροτερα!
Δεν επαθαν απολυτως τίποτα! φρεναραν κανονικοτατα και ουτε καν στραβωσαν! με το που εβαλα τα χρυσαφι τακακια της Toyota (αυτα που φοραει και η carina 2) δεν ξαναγινε αυτο κανενα αλλο Καλοκαιρι με τα ιδια ζορια και αποστασεις. Συνεπως το αποκλειω ενώ με νερά ξέρω τουλαχιστον 3-4 περιπτωσεις που αλλαξαν δισκοπλακες!
Υ.Γ keichi θες να μας πεις οτι πας με 200-220χλμ για ωρα και στραβωσες δισκοπλακες ετσι? γιατι εγω μιλάω για νορμαλ ταχυτητες, με την corolla δεν έχω πάει πάνω από 180 κοντερισια ακομα. (180=160 με GPS στο δικό μου).
|