Τελος καλο!!!!
Δυστυχως ο παππους ειχε ενα ατυχημα προχθες το πρωι κατεβαινωντας στην Χωρα της Χιου να παραδωσει το Μαστιχι στον συνεταιρισμο και γλυστρισε το Τουοτακι σε μια στροφη και εφυγε στο κρασπεδο καταστρεφοντας την εμπρος αριστερη πλευρα.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ δεν επαθαν τιποτα.
Το αμαξι ταξιδευει σημερα με την οδικη και αυριο πρωι θα ειναι στον φανοποιο μου.
Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολο να βρω ανταλλακτικα και ετσι θελω την βοηθεια σας.
Ειναι μοντελο ΤΟΥΟΤΑ "1000" ΚΡ36 αγορτικο μισου τονου οφελιμου φορτιου.
Αν εχετε δει καπου καποιο παρατημενο η σε καποια μαντρα εσεις με τα ΚΕ που εχετε ψαξει για ανταλλακτικα θα με βοηθουσατε πολυ να βρω τα κομματια που θελω.
Αυτα που καταλαβαινω οτι θα χρειαστουν απο οτι μου ειπε ο παππους ειναι φτερο, προφυλακτηρας, φαναρι, μασκα , πλαστικο φαναριου, ψαλιδια, ισως γονατο, ραμφος(αντε βρες...)
Φαναρι ειναι ιδιο με των ΚΕ οποτε εχω.
Ελπιζω ο θωμας να σωσει φτερο και ραμφος αλλα δε με χαλαει καθολου να βρω ενα φτερο.
Ρωτειστε λοιπον αν εχετε κανενα μαντρα φιλο που μπορει να εχει κανενα ξεχασμενο πουθενα.
Το αμαξι ειναι αυτο στην φωτο.
Για την ιστορια ο παππους διορθωσε την πρωτη παντα με αναποδο τιμονι αλλα δεν μπορεσε να διορθωσει την δευτερη.
Και εδω που τα λεμε 7 η ωρα το πρωι της Παρασκευης σε παγωμενο δρομο ποιος θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|