όσο αφορά στο 1ο που είπες για την Μαραθώνος, έχει 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση και επειδή έχω εξοχικό Μαραθώνα και πάω πολύ συχνά εγώ βλέπω ότι έχει κοινό όριο, δεν υπάρχει άλλο αριστερά και άλλο δεξιά! (τουλάχιστον όχι εκεί που είναι οι κάμερες!) στην στάση Γιάννα πχ που έχω και τις φωτος στο άλλο θέμα έχει όριο 60 και είναι στην κλασικη στρογγυλή πινακίδα! οι περισσότερες κάμερες είναι όταν πας προς Μαραθωνα στο άλλο ρεύμα έχει μονο μία. Αν δεν πας δεξιά σου κολάνε οι άλλοι προφυλακτήρες και σου παίζουν φώτα για να να ανοίξεις τον δρόμο! μάλλον δεν ξέρουν ότι θα τους έρθει ραβασάκι σπίτι με αναμνηστική φωτογραφία! όπως είπα και στο άλλο θέμα έχουν βάλει μερικά αδεια κουτιά (για τα φλας) τα οποία δεν κάνουν κάτι.
Τώρα για την Αττική όδο όσες φορές έχω μπει έχω φρικάρει με την οδήγηση ορισμενων, μάλλον δεν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται και τους κινδύνους, αλλά νομίζουν μάλλον πως είναι στο λουνα παρκ στα συγκρουόμενα και κυνηγουν τους άλλους για να τους τρακάρουν. Νομίζω ότι τα όρια είναι στα σωστά επίπεδα και από εκεί θα πρέπει να γράφουν οι κάμερες. Δεν μας έκαναν την Αττική οδό για να μην κάνουμε πίστα ταχύτητας. Τωρα το πως πηγαίνει ο καθένας είναι άλλο θέμα, το σωστό ειναι να πηγαίνουν δεξια (όχι στην βοηθητική), το ξέρετε ότι αν συμβεί ατύχημα στην αριστερά θεωρείτε ότι φταίει κάποιος γιατί εκεί έπρεπε να βρίσκεται ΜΟΝΟ για προσπέραση ? ξερω περίπτωση που κάποιος είχε πλεξίματα με την ασφάλεια για αυτό τον λόγο! Πόσες φορές βλέπουμε αυτοκίνητα στην αριστερή λωρίδα να κινούνται με ταχύτητες πάνω απο 140χλμ και να έχουν κολλήσει ο ένας στον άλλον προφυλακτήρες? τελικά υπαρχει κανείς να του έχει έρθει κλήση στο σπίτι?
Υ.Γ θεωρώ αυτό το θέμα έπρεπε να είναι μαζί με το άλλο και όχι χωριστό γιατί αφορά ακριβώς το ίδιο πράγμα! τα φωτορανταρ δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-10-10 στις 23:10.
|