Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitriscorolla28
Παιδια καλημερα εχω ενα θεμα με το corolla απο την μερα που το πηρα εχω στο ρελαντι χαμηλες στροφες κατω απο 980 και ασταθεια ειδικα οταν μου ξεκιναει να μου δουλευει το βεντιλατερ το μοτερ γονατιζει πεφτει στις 500 ανεβαινει στις 1000 ουτοκαθεξης μεχρι να σταματισει το ρελαντι. Επισης μου κανει στα φωτα τα εσωτερικα μια μικρη βυθιση αλλα πολυ γρηγορη. Αυτα. Τι μπορει να ειναι? Θελω την βοηθεια σας. Ευχαριστω Καλημερα!!!
|
καλησπερα, τι μοτερ? 4EFE?
εγω το εχω ρυθμισει στο δικο μου 4EFTE μοτερ ρελαντι 600 στροφες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Θα ρωτησω μερικα πραγματα να μου απαντησεις να βγαλω καλυτερο και σωστοτερο συμπερασμα.
1. Οταν εισαι στο ρελαντι εχεις συνεχεια αρυθμιες?
2. Σβηνει μονο του μερικες φορες?
3. οταν αναψεις τα φωτα κανονικα και μεγαλα το ρελαντι τι κανει?
4. Οταν στριβεις το τιμονι σου ανεβαζει το ρελαντι?
5. Οταν αναβεις A/C μεγαλωνει το ρελαντι στις στροφες?
6. Τι βενζινη βαζεις?
7. Εν κινηση κανει αρυθμιες? ρεταρει? δεν τραβαει καλα? βγαζει καπνους τπτ λευκους πχ ή γαλαζιους?
Τωρα στα γενικα τι μπορει να φταιει, νουμερο 1 με τετοια προβλημα ειναι νοθευμενη βενζινη.
Μπορει να φταιει η βαλβιδα ρελαντι το εχω παθει αυτο και την ειχα αλλαξει.
Μπορει να φταιει η πεταλουδα, να θελει καθαρισμα πχ, ακομα και το throttle position sensor μπορει να φταιει.
Επισης μπορει να φταινε γειωσεις ή ακομα και κατι σχετικο με τις αναθυμιασεις του κινητηρα.
Το αλλο που μπορει να ειναι, να εχει τρυπησει ή να χανει καποιο σωληνακι υποπιεσης και περναει αερας καπου μετα την πεταλουδα.
Με λιγα λογια θελει ψαξιμο και δοκιμες. Αλλιως σε μηχανικο να το ψαξει.
Απαντησε μου στα ερωτηματα να καταλαβω καλυτερα.