Παιδιά πραγματικά είναι απογοητευτικό το φορουμ..Απορώ υπάρχει καποιο σοβαρό ατομο να μου αντιπαραθέσει επιχειρήματα γιατί μόνο ανωριμα ειρωνικά σχόλια απο ατομα που πασχουν απο κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι εχουν υποδεεστερα αυτοκινητα..Ενταξει παιδακια δεν θα πεσω στο επιπεδο σας να καθομαι να απανταω σε τετοιου ειδους σχολια που προσπαθουν να με θιξουν..Για αυτοκινητα μιλαμε και εχω και καλυτερα πραγματα να ασχοληθω..Αυτο ως μια μικρη παρενθεση.
Επι του θεματος:
1ον. Ειμαι πανευτυχης κατοχος του καινουργιου auris 132 εδω και λιγες μερες γιατι το αλλο το εδωσα. Για το συγκεκριμενο αμαξι δεν μπορω να εχω γνωμη ακομα γι αυτο μιλαω μονο για το 124.
2ον. Για το βίντεο..Εχω και αλλα βιντεο οπου το οδοστρωμα δεν ειναι βρεγμενο και δεν σπινιαρει η πρωτη οπως φαινεται σε αυτο. Εκει το 0-100 ειναι κατω απο 9 sec κοντερισια..Οσο για το οτι ειναι fake ρε παιδια γι αυτο δειχνω τον δρομο στην αρχη για να μην πει καποιος οτι ειναι κατηφορα. Οπως ειπα δεν κουνιεται η καμερα γιατι προκειτε για κινητο που το ειχα σφηνωσει στα πλαστικα. Δεν μπορω να το αποδειξω καπως.
3ον. Στην δυναμομετρηση που νομιζω την εχω βαλει εβγαλε 135 αλογα..
4ον. Για το σπορτ που με ειρωνευτικε καποιος να σου απο την εμπειρια μου πρωταρχικο ρολο παιζει ο κινητηρας και το πως βγαζει την δυναμη και μετα το βαρος..Δεν ανοιξα απο σταση με αυτο αλλα εν κινησει απο 100-200..Εκει το περασα προφανως λογο κινητηρα αντισταθμιζοντας την διαφορα βαρους..Απο σταση λογικα θα με περνουσε μεχρι τα 100 λογο βαρους..
5ον.
http://www.youtube.com/watch?v=8SPF8cIoMGw Ενα ακομα βιντεο παλιο και αυτο για να μην λετε οτι ειναι fake σε αυτο ακουγονται στην αρχη και διερχομενα αυτοκινητα..
6ον. Ισως να παιζει ρολο το οτι αλλαζω και γρηγορα τις ταχυτητες γιατι σε αλλο βιντεο που παρεθεσε καποιος ο οδηγος αλλαζει πολυ λανθασμενα τις ταχυτητες χωρις να εκμεταλλευεται ολο το φασμα στροφων και κανει 10 sec..
7ον. Οσο αφορα ρεπριζ τουρμπο αυτοκινητων ειναι δυνατον καποιος νοημων ανθρωπος να συγκρινει ρεπριζ ατμοσφαιρικου με τουρμπο στην ιδια ταχυτητα?..Γιατι το auris με μια ταχυτητα κατω ειναι πιο γρηγορο απο τουρμπο αντιστοιχων αλογων τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα εγω..Τελος το 124 το εδιναν στο εξωτερικο 0-100 10.2 και σε περιοδικο που το τεσταραν εκανε 9 κατι..Το καινουργιο το δινουν 10 sec και οχι 10.6 και 10.4 που αναφερθηκε..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Ναι μεν οι μετρησεις παντα δν ειναι σωστες!Οπως για το auris που παλια εδιναν 10.6 sec και 124hp και τωρα δινουν 10.4 sec και 132 hp. Αλλα οι συγκρισεις που σχολιασε ο ζησης καθως επισης και τα αμαξια που ανεφερε ειναι περαν της αμφιβολιας. Και επειδη ειμαι κατοχος auris και πριν ηταν 1.400cc ξετω τι πηρα και πως παει σε σε σχεση με τα αλλα. Και με τιποτα δν γινονται αυτα που σχολιαζει ο τυπας με το 1600. Κι αν θελει να του λυθουν οι αποριες ας μιλησει μαζι μου...
|
Να σε ρωτησω εχεις βαλει ποτε κοντρα με καποιον μιλαμε για 0-140 η 0-160..Αν ναι πες μου με τι αμαξι..Γιατι εγω απειρες φορες καιμπορω να σου πω απο ποια εφαγα φολλα και ποια νικησα..Μιλαμε για κοντρες σε ευθεια χωρις στροφες και χωρις κινηση που να εμποδιζει ωστε να βγαζεις συμπερασμα πως παει το αμαξι και που βγαζει την δυναμη..Τις αλλαγες τις εκανα πανω απο 6000 στροφες..