Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
πίστεψε με αδελφέ οτι στα 50 λίτρα που χωράει περίπου το ρεζερβουάρ αν ο βανζινάς σου βάλει 45-46 αντί για 50 στην βελόνα δεν θα την δείς την διαφορά. αυτό το έχω καρατσεκάρει πάρα πολλές φορές οχι μόνο σε βενζινάδικα αλλα και βανζίνη που βάζω στο δικόμου απο μπετόνι που εκεί ξέρω πόσω βάζω.
Αν σκευτείς λοιπόν οτι ο βενζινάς αντι για 50 σου έβαζε 45, μάνι μάνι είσαι τουλάχιστον -50 χιλιόμετρα στο σύνολο...
|
σωστο αυτο δεν ξερεις ποσο σου βαζει και δυσκολα μπορεις να το καταλαβεις.
αλλα εγω αυτο που λεω ειναι οτι με την βενζινη του ενως βενζιναδικου το αμαξι εκαιγε 12λιτρα στα 100χλμ και με την βενζινη του αλλου συνεχιζει και καιει 10λιτρα στα 100χλμ.τωρα αυτο για ποιον λογο γινεται δεν ξερω καθως και τα δυο βενζιναδικα εχουν την ιδια τιμη στην 95αρα.
τωρα για το αν τα 50(υποτιθεμενα) λιτρα στο ενα βενζιναδικο και στο αλλο σε βγαζουν για τα ιδια χιλιομετρα(για να κανεις την συγκριση ποιος σου κλεβει λιτρα βενζινης) παλι δεν το ξερω καθως η διαφορα των 2λιτρων στα 100χιλιομετρα με την αλλαγη της βενζινης θα αλλαξει τα χιλιομετρα.ο μονος τροπος να βγαλω καποια συμπερασματα θα ηταν να φουλαρω ενα ντεποζιτο απο τον εναν και ενα απο τον αλλον και να δω ποσο καιει στα 100 και ποσα χιλιομετρα θα κανω με την καθε βενζινη αλλα δεν θελω ουτε να κανω πειραματα ουτε να ξανα βαλω απο τον ιδιο:P