ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΖΖΕ111
Eίναι δυνατόν σε μια zze111 g6 από tokico + eibach χαμηλώματος 3 πόντων (tte...) μετά από 3 χρόνια που έγινε αλλαγή σε kyb + eibach χαμηλώματος 3 πόντων(παρέμειναν τα ίδια) να έχει σηκωθεί κάπου 3 πόντους ;
Τώρα είναι 60 πόντους από το έδαφος η κορυφή του φτερού , ενώ πριν με τα tokico είτανε κάπου 57.
Σε ιδιωτικό κτεο που πέρασε το αυτοκίνητο το περασμένο καλοκαίρι μου βγάλανε άχρηστα, σε μόλις 2 χρόνια , τα tokico και γι αυτό έγινε η αλλαγή σε kyb.
H ιστορία είναι η εξής ,
το 2002 το Μάρτη μπήκανε στο αυτοκίνητο τα kyb + eibach χαμηλώματος στον Γιαννίτσα για σταθερότητα στο δρόμο. Το 2007 σε service ,μετά από 70000km μπήκανε τα tokico ,χωρίς να το γνωρίζω σε συνεργείο της γειτονιάς μου.
Αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι με τα tokico +eibach το αυτοκίνητο είτανε κάπου 3 πόντους πιο χαμηλό από ότι είναι τώρα με τα kyb + eibach .
Yπάρχει πιθανότητα τα tokico να μην έκαναν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γι αυτό να είχε χαμηλώσει ακόμα 3 πόντους ;
Δεν είμαι σε θέση να θυμηθώ πόσο απείχε η κορυφή του φτερού πριν 4 χρόνια με τα kyb + eibach.
Σάς ευχαριστώ
|