Οδήγησα...
Σε αυτο το τοπικ θα μπορουμε να μεταφερουμε και να καταγραψουμε τις εμπειριες που αποκομισαμε απο την περιστασιακη οδηγηση καποιου αυτοκινητου που επεσε στα χερια μας η δοκιμασαμε.Αφορμη που το ξεκιναω αποτελει η συντομη επαφη μου πριν λιγο καιρο με ενα leon cupra 2!Πραγματικα εμεινα εκπληκτος απο το επιπεδο των συγχρονων GTi!Φυσικα το 1ο που μου εκανε εντυπωση ειναι η επιταχυνση του διλιτρου tfsi με τα 240 αλογα...δυναμη παντου και παντα με μονο ενα μικρο lag κατω απο τις 2500 στροφες.πολυ δυνατα μου φανηκαν και τα φρενα του αυτοκινητου καθως μεχρι να παρω ενα αρχικο feeling φρεναρα αρκετα νωριτερα και πιο αποτομα απο οσο επρεπε...Εκει ομως που πραγματικα εντυπωσιαστηκα ειναι ο τροπος που βαζει την δυναμη κατω το leon...παντα ειχα ενδοιασμους για τα καινουρια gti και την χημεια των 200+ τουρμπατων ιππων με τους μπροστινους τροχους αλλα το λεον ειχε ενα πολυ καλο μπροστινο συστημα και εστριβε αρκετα καλα με πολυ υψηλα περιθωρια προσφυσης...το μονο κακο δεν καταφερα να το οδηγησω με τα ηλεκτρονικα εκτος ωστε να μπορεσω να δω αντδρασεις πλαισιου-αναρτησης οταν τα ορια του ξεπεραστουν(αν και για να πω την αληθεια μια φορα εθεσα σε λειτουργια τα ηλεκτρονικα,απορροια του πολυ καλου μπροστινου συστηματος που ανεφερα και του συνοδηγου και ιδιοκτητη που καθοταν διπλα μου:Pppppppp,οταν σε μια αριστερη μπηκα με περισσοτερα απο οσα μπορουσε το λεον και ενιωσα ενα μικρο κοψιμο στην παροχη δυναμης,ουσαστικα φρεναρε το αυτοκινητο ωστε να διατηρησει την πορεια του...Αυτα απο την πολυ συντομη επαφη μου με το cupra!