παιδια ειπα και εγω να πω τη γνωμη μου επι του θεματος, ξεκινησε το τοπικ για τους προδοτες και εδω καταληγουμε να τους βαλουμε ολους σε ενα τσουβαλι και να τους παμε στη μακρονησο! χαλαρωστε λιγο.εχοντας και εγω οικογενειακες εμπειριες απο στρατο, δημοσιες υπηρεσιες,(νοσοκομεια που κανεις δε τα αναφερε εδω μεσα!!) νομιζω πως μπορω να εκφερω μια αποψη. ειναι λαθος να τα ισοπεδονουμε ολα. ομως πρεπει να αναφερθουν οπου υπαρχουν τα σοβαρα προβληματα(μιζα,λαδωμα,λουφα,ασηδοσια και κλεψια κ.α.) και για τη χουντα συγνωμη, αλλα δε μπορω να ακουω ουτε καν να αναφερεται! τι να τον κανω τον δρομο και τις τουαλετες οταν η ζωη και η ελευθερια σου κρεμοταν απο τον καθε χαφιε της χουντας? τι να τα κανω τα καλα της οταν τα κακα της ειναι κατα χιλλιαδες περισσοτερα? το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι ενω υπαρχουν νομοι και υπηρεσιες ελεγχων, δεν λειτουργουν σχεδον ποτε σωστα! αν εστω και λιγο λειτουργουσαν θα ειχαμε ισως καποιο πολιτισμο.τωρα δυστυχως οταν υπαρχουν και μερικοι σωστοι επαγγελματιες ισοπεδονονται απο τους λιγους ξεφτιλες που κοιτανε μονο να φανε με χρυσα κουταλια!