Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω σε ότι είπαν όσον αφορά εμας τους μη καπνιστές. Αλλά δεν είναι σωστό ΚΑΝΕΙΣ να μας επιβάλει τον καρκίνο να τον καπνίζουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Χρειαζόμαστε καθαρό αέρα! ας κάνουν στα μαγαζιά ειδικούς χώρους να καπνίζουν εκεί! εμάς δεν μας αφορά αυτό, τα μαγαζιά αφορά και αυτό το θέμα το έχουν ξαναπεί και απλά έκαναν μερικοί κοροιδίες και χώρισαν και καλά χώρους με τραπεζάκια και καρέκλες ποιο πέρα λες και ο καπνός δεν εξαπλώνεται στον χώρο!!! δλδ ελεος! και όντως τους μη καπνιστές επειδή είμαστε όντως λιγότεροί από τους άλλους μας θεωρουν λες και είμαστε από άλλο πλανήτη! δεν μπορούν να καταλάβουν ότι :
1) To σωστο είναι να μην καπνίζει ΚΑΝΕΙΣ σε δημόσιους κλειστούς χώρους αλλά και ιδιωτικους εφόσον γεμίζει ο χώρος με τον καπνό.
2) Να μην μας επιβάλλουν σε εμάς που δεν καπνίζουμε να γινόμαστε παθητικοί καπνιστές και μη θέλοντας εμείς να μας καταστρέφουν την υγεία μας.
3) Μας αναγκάζουν να αποχωρούμε από διάφορα μέρη που είμαστε προκειμένουν να μην πεθάνουμε εκεί μέσα από ασφυξία και δυσφορία.
4) Το κάπνισμα είναι για μένα η μάστιγα του αιώνα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω ορισμένους που δεν θεωρούν ότι είναι εθισμένοι σε κάτι κακό και τόσο επικύνδυνο.
5) ΟΛΑ μα ΟΛΑ γίνονται για τα χρήματα! παρόλο τόσο κακό κανείς δεν θέλει να τα απαγορεύσει όπως τα ναρκωτικά! για εμένα ΕΠΡΕΠΕ και αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα! όταν όμως κρύβονται από πίσω μεγάλα συμφέροντα αυτό δεν πρόκειτε ποτέ να γίνει.
Τέλος αν τελικά εφαρμοστούν αυτοί οι νόμοι θα γίνει χαμός. Εγώ προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τους παραβεί όσο μπορώ και όσο είναι στο χέρι μου.
Ενα μέρος της ελεθευρίας του ανθρώπου είναι να αναπνέει καθαρό αέρα! ξέρετε ότι αυτό είναι πολυ δύσκολο στις μεγάλες πόλεις λόγω αυτοκινήτων-φορτηγών κτλ,ξέρετε ότι δεν έχουμε αρκετά δέντρα για να παράγουμε οξυγόνο, ΟΧΙ όμως και να προκαλούμε την καταστροφή όσο αέρα απομένει με το τσιγάρο! όχι όσο είναι στο χέρι μας! ΚΑΤΩ το κάπνισμα, ΖΗΤΩ ο αέρας!
|