να πω και εγώ με τη σειρά μου τις εντυπώσεις μου από το Athens Motorshow live.
πρώτα απ όλα είχα πολύ καιρό να πάω γιατί τις προηγούμενες χρονία ήταν μέσα στην εξεταστική, συνεπως δεν έχω πρόσφατο μέτρο σύγκρισης. μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση αν και θα ήθελα να έχει περισσότερους βελτιωτές (όπως είχαν τα auto exelixis). πάντως και τα περίπτερα των επίσημων εταιριών μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε νεα μοντέλα ή να πλησιάσουμε αυτοκίνητα που τα βλέπουμε μόνο σε περιοδικά...
το κομμάτι που αφορούσε τα club ήταν αρκετά ωραία και γενικά τα παιδία στα περίπτερα ήταν πρόθυμα να συζητήσουν μαζί τους για τα αμάξια τους (παρότι κυκλοφορούσα με το μπλουζάκι του corollaclub δε με αντιμετώπισαν εχθρικα
).
αντίστοιχη βέβαια ήταν και η συμπεριφορά των παιδιών στο δικό μας περίπτερο και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το χρόνο που διέθεσαν και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.
nefeli, Fani, Σπύρο, Σπύρο, Gianni_G6, Ntino και δημήτρη πραγματικά η συμβολή σας ήταν καθοριστική και σας ευχαριστούμε!!! sorry αν ξεχασα κανενα!!!
επίσης χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρώ κάποια μέλη που είχα καιρό να δω (mike_G, rms) αλλά και να γνωρίσω κάποιους άλλους (sotoskap, tserkene, agapiou, dimitrisvvti) και πάλι συγνώμη αν ξέχασα κανέναν...
πάλι έγραψα πολλά.... να είμαστε καλά και να είμαστε και του χρόνου!!!!