Πάλι τα ίδια...
Δεν ξέρω αν είναι η κακιά η ώρα όπως λένε..ή τελικά έξω οδηγεί τρελός κόσμος.Για τρίτη(ελπίζω και τελευταια) φορά γέρος....ετων 70 με ληγμένο δίπλωμα(ναι πάλι.λες και με κυνηγουν) .....έστειλε την μπουμπού μου στην εντατική.Ο απολογισμός της παράβασης του (πέρασε με ΣΤΟΠ )ήταν χοντρικώς 3000€ ζήμια και φυσικά στενοχώρια.Για όσους είναι από Χαλκιδική και ξέρουν,μιλάω για την διασταύρωση την δευτερη του Δασαρχείου στον Πολύγυρο.Έμεινα χωρίς μπουμπού η οποία δεν έχει καθόλου πρόσωπο μπροστα,καπό διαλυμένο και όλα τα πλαστικά σπασμένα.Το ψυγείο προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί αλλα είδομεν στην πορεία.
Θα ήθελα με αυτό το θέμα να εφιστήσω την προσοχή σε όσους έχουν στην οικογενεια τους ηλικιωμένους που οδηγούν.Το τιμόνι 8έλει προσοχη...δεν είναι "έχω αναγκη το αμαξι και το παίρνω".Δεν φταίει ούτε εγώ ούτε εσείς να πληρώνουμε την ανευθυνότητα των ηλικιωμένων που δεν λένε να εγκαταλείψουν το τιμόνι και το διπλωμά τους.Συγνώμη για το μεγάλο θέμα αλλά πραγματικά η οργή μου και η αγανακτήση μου για την επιπολαιότητα των ηλικιωμένων οδηγών είναι τεράστια.
ΥΓ.Η Τογιότα για άλλη μια φορά εν όψη της διαμονής μου εκτός Αθηνών φρόντισε για μένα.