harbov δεν ειμαι χαζός για να μην καταλαίβω τι εννοεί με το ζημιές/βλάβες
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Δηλαδη μου λες οτι θα σκαρφιστεις 1000 ψεματα για να καλυψεις το οτι εχεις κοτσαδορο πανω στο οχημα σου. Ωραια νοοτροπια........
|
αν ξαναδιαβάσεις το κομμάτι του μηνήματος μου που έκανες παράθεση και απαντησες το παραπάνω και το αναλύσεις λίγο θα καταλάβεις ότι αυτό το έγραψα για να σου δείξω ότι ο ασφαλιστής σου ναι μεν σου είπε ότι θα ζητήσεις συνηπετειότητα αλλά το θέμα είναι αν θα πάρεις λεφτά να φτιάξεις τη ζημιά σου και αν από το δικαστικό αγώνα (γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις αγώνας είναι) θα βγάλεις άκρη και πότε θα τη βγάλεις εντέλη την άκρη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Αλλα μαλλον δεν θελεις να δεις τι αυμβαινει, απλα να εχεις τη συνειδηση σου καθαρη που τον εχεις πανω και οχι να βοηθησεις τα ατομα του club που εχουν μια απορια.
|
την συνήδησή μου την έχω καθαρή γιατί ο δικός μου δεν είναι αποσπόμενος και από τη στιγμή που η ασφάλεια μου με καλήπτει δεν θα τον κόψω γιατί τον χρειάζομαι και δεν θα τον αντικαταστήσω γιατί στην ουσία θα πληρώσω σχεδόν τα μισά λεφτά από την αξια του αυτοκινήτου μου.
όσο για το τελευταίο που αναφέρεις για το αν έχω προθεση να βοηθήσω τα ατομα του club πιστεψέ με δεν είσαι ο αρμόδιος για να το κρίνεις γιατί όσα λες απλά δεν τα σκέφτεσαι.και επιμένω στο ότι δεν τα σκέφτεσαι γιατί δεν ξέρεις ποιος ειναι πραγματικά ο diafanh-psyxh και τι προθεση έχει,αλλά και τι έχει κάνει/προσφαιρει.
τελος θα ήθελα να σου θυμήσω ότι ωφείλεις όταν απευθύνεσαι σε οποιοδήποτε άτομο του club να μην είσαι τόσο προκλητικός και προσβλητικός