Καλημέρα! δεν ξέρω να σου απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες, αλλά εγώ θα σου πω το εξής. Καταρχήν με τόσα χλμ τα ελατήρια σου έχουν κάτσει σίγουρα, το έπαθα 2 φορές εγώ, μία στο σταρλετ και μία στην corolla και δεν άλλαξα ελατήρια και το αμάξι ήταν βάρκα με νέα αμορτισερ και έκανε σαν χοροπηδηματάκια και τα άλλαξα μετά και έγινε άλλο αμάξι! επίσης το ίδιο έπαθε και ο bro μου με swift του 2000. Κανονικά μετά από τόσες χιλιάδες χλμ αλλάζουμε μαζί και ελατήρια και όχι μόνο αμορτισερ. Εγώ τελικά έβαλα τα kyb AGX και δεν το έχω μετανιώσει και είμαι πολυ ευχαριστημένος και είμαι με μαμά ελατήρια πίσω και από levin μπροστά (μαμίσιο ύψος) και έχω 4E-FTE μοτερ. Τα δουλεύω στην 3η σκάλα μπροστά και στην 2 πίσω (έχουν 4) και έχω καλά σχετικά κρατήματα και πολύ καλή άνεση, αλλά τις κλίσεις του τις παίρνει. Τα ελατήρια που πήρες έχω ακούσει ότι παίζουν άψογα με τα AGX αλλά δεν είναι για παραπάνω χαμήλωμα, οπότε στα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης να πω ότι και εμένα η μούρη είναι ποιό σηκωμένη από το πίσω μέρος, έτσι είναι τα μαμίσια ελατηρια μου είπανε όποιον ρώτησα. Μάλιστα κάποιος μου πρότεινε να κόψω από τα μπροστινά μια σπείρα για να μην δείχνει έτσι, αλλά δεν το έκανα φυσικά.
|