Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Εσεις θα τους ψηφίσετε ????
|
ναι, θα ψηφίσω (θα το ρίξω δαγκωτό)
|
|
18 |
45,00% |
θα ψηφίσω ότι να 'ναι
|
|
4 |
10,00% |
θα το ρίξω λευκό ή άκυρο
|
|
3 |
7,50% |
θα απέχω ενσυνείδητα απο τις εκλογές
|
|
14 |
35,00% |
θα απέχω επειδή δεν μπορώ να πάω (ψηφίζω μακριά, έχω δουλειά εκείνη την περίοδο)
|
|
1 |
2,50% |
|
|
|
31-05-09, 17:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr
είναι κρίμα να πετάμε και το τελευταίο δικαίωμα που μας έχει απομέινει στο να επηρεάζουμε τις αποφάσεις για που παίρνουν άλλοι για μας...
|
Καλα φιλε Nikr με αυτο που ειπες μου φτιαξες τη μερα. Εχεις δει εσυ πουθενα να επηρεαζει η οποια αποφαση μας?? Ή να μας εχει βγει σε καλο αυτο που ψηφιζουμε? Οταν μεσα στην ιδια την χωρα δεν παει τιποτα καλα, οταν στο εξωτερικο γελανε με τα χαλια μας, τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορουμε να διεκδηκησουμε το οτιδηποτε στην Ευρωπη? Απο οοοοοοοοολους αυτους που ειναι στην Βουλη εσυ ποιος πιστευεις οτι εχει σχεδιο για ολα? Και μιας και ειμαστε εν μεσω κρισης (κι ας την περναμε πιο ομαλα απο καποιες αλλες χωρες, και ξεχωρα απο την καταστροφολογια μερικων δημ(ι)οσηογραφων), ποιος ειναι αυτος που εχει σχεδιο, και ποιος ειναι αυτος που μπορει να πεισει τις υπολοιπες χωρες-μελη οτι εχει τον τροπο, οταν την ιδια στιγμη ειμαστε χρεωμενοι μεχρι εκει που δεν παει αλλο?? Το οτι ενα νεογεννητο με το που βγει απο την κοιλια της μανας του εχει ηδη ενα χρεος 25000 ευρω, λεει κατι?
Μετα απο ολα αυτα, γιατι να παω να ψηφισω και ποιον, οταν ηδη ξερω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα απολυτως? Μου κανει χαρη να πουν οτι δεν εχω πολιτικη σκεψη, οτι ειμαι "οπου φυσαει ο ανεμος" κι αλλα τετοια παρεμφερη. Ποσως με ενδιαφερει. Ειμαι απο τους ανθρωπους που θελω -και στην περιπτωση μας, εχω την απαιτηση- οποια κινηση κανω να εχει αποτελεσμα και να γινεται αυτη η απαιτηση μου σεβαστη. Εφοσον δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο, απλα δεν ασχολουμαι. Και συμπληρωνω, οταν μας παρουν εκεινοι στα σοβαρα, ιιιιιισως τους παρω κι εγω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 31-05-09 στις 17:46.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Θεματικός Τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,51306605 seconds (91,34% PHP - 8,66% MySQL) with 107 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|