Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω στο συγκεκριμένο thread, αλλά θα ήθελα να διορθώσω μία λεπτομέρεια -πέρα από άλλα δύο πραγματάκια-.
Πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα μηνύματά μου σε αυτό το thread και πουθενά δεν είδα να αναφέρω τον όρο "μέσος οδηγός", παρά μόνο μετά τη δική σου αναφορά. Συνεπώς, δεν τον έφερα εγώ στην κουβέντα.
|
Έχεις δίκιο, είχες γράψει "
ο καλός οδηγός", δικό μου λάθος.
Για να μην υπάρχει παρανόηση, δεν υποστηρίζω την ύπαρξη μικρών ορίων ταχύτητας σε αχρείαστες περιπτώσεις. Και ούτε θεωρώ κακό να πάς με 70-80 χλμ. εκεί που γράφει 50. Όταν όμως καθορίζεις την ταχύτητα που θα κινηθείς με βάση μόνο το αυτοκίνητο που οδηγάς και την ενεργητική και παθητική ασφάλειά του και όχι τις εκάστοτε συνθήκες τότε θεωρώ ότι κάνεις λάθος (δεν μιλάω προσωπικά σε εσένα Πάνο, γενικά μιλάω).
Συγκεκριμένα όμως Πάνο για την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου που ανέφερες γνωρίζεις πολύ καλά μέσα από πόσες κατοικημένες περιοχές περνά, πόσους κόμβους συναντάς στο δρόμο, την έλειψη ηλεκτροφωτισμού σε όλο σχεδόν το δρόμο, και κυρίως τα άπειρα θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει εκεί. Πιστεύω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι στα όρια ταχύτητας και το πόσο χαμηλά είναι...