αν το πάρεις και με την μία δεν δουλεύει εννοείτε το πας πίσω, αλλά μερικά πράγματα είναι αντικειμενικά και μπορεί να μην είσαι σίγουρος 100% ότι έχει πρόβλημα και έτσι το αφήνεις, μετα από 1-2 μήνες ο άλλος θα σου πει εσύ το χάλασες και τρέχα γύρευε.
Εννοείς ότι σου κόψανε και απόδειξη και έχεις και κανονικά γραπτή εγγύηση? γιατί με τα λόγια όλοι έχουμε αλλά μετά ....... στην περίπτωση του φίλου μου επειδή είχε ρωτήσει του είπε ο άλλος εγώ τα παίρνω τροπέτο δεν μπορώ να ξέρω τι θα σου βγει το μοτερ και δεν φέρω ευθύνη και επίσης ο άλλος το είχε βάλει πάνω, είναι εύκολο μετά να το ξηλώσει? ξέρεις πόσα λεφτα θες βγάλε-βάλε και μεταφορές? πολύ ποιο φτηνά του πήγε το ρεκτιφιέ στον 3ο κύλινδρο. Πάλι δεν μου απάντησες 1000 ευρώ το πήρες? εγώ στην θέση σου δεν θα έδινα τόσα αν το πήρες τόσο! μιλάμε για ΤΟ κλέψιμο! btw το γουρούνι στο σακί σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι θα σου βγει αυτό που παίρνεις από την αρχή, άσχετα με το αν δίνουν εγγύηση ή όχι, οπότε από την στιγμή που είναι μεταχειρισμένα μηχανικά ανταλλακτικά ότι παίρνεις είναι σα να παίρνεις γουρούνι στο σακί. Και μένα ο μηχανικός μου όταν πήρα το σασμαν GT μου έβγαλε από ένα τροπέτο, του λέω είναι καλό? πιάνει και αλλάζει τις ταχύτητες με το χέρι (από εκεί που πιάνουν οι ντίζες) και αφού έμπαιναν όλες μια χαρά λέει καλό είναι. Και αν έχεις πρόβλημα έρχεσε και στο αλλάζω. Αλλά αυτός και γνωστός μου είναι και μηχανικός όχι απλά μαντρας να τα πουλάει χυμαδιό. Τελος πάντων αυτά γιατί είμαστε off topic. Το θέμα που μας ενδιαφέρει επιτάχυνση κέρδισες καθόλου? και σε τελικές είδες τπτ καλύτερο? και σε ρεπριζ τι κάνει επιταχύνει καλά?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-03-09 στις 14:04.
|