Εκλεισα 9 χρονια με την κορολα μου. τις εχω κανει 14000 km. και ΚΑΙΩ λάδια κοντα στο 1 λιτρο στα 6500 (τις εχω πιει και το αιμα ε!) και δεν εχω πληρώσει ουτε 1 ευρω παραπάνω για κατι αλλο...
Την έχω "σκισει" στα ταξίδια και στο δρόμο οσα αδερφακια "γερμανικα" με βλέπουν στην αρχη γελάνε και μετα κλαίνε. **** Για το αν στρίβει ή οχι ρωτήστε μερικα φοκους που εχω συναντησει κατα καιρους στα ελληνικα βουνα γιατι το τιμονι χρειαζεται πρωτα τα χερια και τα ποδια ενος οδηγου και μετα τις μαρκες των αυτοκινητοβιομηχανιών. **** Το αν γερνει δεν το σχολιαζω για τι ολα στην κατηγορια γερνουν το ιδιο. **** Το αν τριζει ή τα πλαστικά του ειναι χάλια ουτε αυτο το σχολιαζω (αν και τριζει ελαχιστα ως καθόλου). **** το αν ειναι ακριβο το σερβις του ναι το σχολιαζω: πληρωνω μονο τα σερβις του για 9 χρονια και τον υπολοιπο καιρό δεν γνωρισα τι σημαινει συνεργιο. **** τωρα οκ μετα απο 9 χρονια θα κλειθώ να πληρωσω κανα 3αρι με 4ρι χιλιαρικα για αλλαγή κορμου κινητηρα και... πρωτα ο θεος θα το εχω αλλα 9 χρονια... αν η EU δεν μου το απαγορεψει γιατι δεν θα εχω αγορασει καποιο ευρωπαικο αυτο τοσα χρονια! χαχαχα (πλακα κανω)
Καταλήγοντας θεωρώ πλεον πως η κορολα και το auris πλεον, ειναι για αυτους που γουσταρουν μια ισοροπια στα ταξίδια τους και εναν σεβασμο στην τσεπη τους. Για αυτους που δεν εχουν αναγκη να πουλήσουν ΜΟΥΡΗ με την μαρκα και τα άλογα
Συγνωμη για τον μονοπρακτο λόγο μου
αλλα γενεθλια ειναι αυτα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
140000 κμ χαχαχα sory
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 28-01-10 στις 20:08.
Αιτία: Συγχώνευση Posts
|