Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
AGX μετατροπή σε Coilovers ?
Ξέρω ότι μερικοί μπορεί να με κράξετε:Pppp αλλά μόλις σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν διάφορα κιτ με τα οποία κάνουμε τα αμορτισερ μας πχ koni, AGX ktl σε coilovers με στενοπιάτελα ελατήρια. Έψαξα πάρα πολύ βρήκα φωτος κτλ και how to που θα τα δείτε τώρα, αλλά δεν ξέρω κόστος εδώ στην Ελλάδα και που τα βρίσκουμε αυτά. Και φυσικά αν αξίζει τον κόπο. Τα AGX τα έβαλα 600 ευρώ, αλλά δεν ήξερα ότι είχα χαλασμένα και τα ελατήρια και έτσι είμαι τώρα με μαμίσια γιατί δεν ήθελα να ρίξω λεφτά σε νέα ελατήρια χαμηλόματος. Αν όμως η λύση αυτή να ρυθμίζονται σε ύψος έχει καλή τιμή θα το ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Παρουσιάζω μερικές σελίδες και ανάλογες φωτος. Δεν είναι σε corolla βέβαια αλλά ο τρόπος είναι παρόμοιος. Περιμένω απόψεις και γνώμες και φυσικά αν το έχει κάνει και κανείς στο αμάξι του.