Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
COILOVERS HOT BITS |
|
14-02-09, 12:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
COILOVERS HOT BITS
Αυτην την εβδομαδα αποφασισα να βαλω ρυθμιζομενη αναρτηση γιατι ειναι το μονο που μου λειπει για να το κανω τελειως ερπετο με αρκετο χαμηλωμα,οσο πρεπει βεβαια!
Επειδη ψαχνομουν εδω και καιρο και δεν εχει η δικια μου προβλημα απλα ειναι 4ποντη,η KW βγαινει 1400 περασμενη αλλα δεν εχει ρυθμιση σκληροτητας,κατι που το χρειαζομαι γιατι βαζω την μικρουλα μου μεσα!Η TEIN την οποια θεωρω κορυφαια βγαινει 1800,παντα με ρυθμιση υψος και σκληροτητα!Και τελικα σε ενα καταστημα εδω μου ειπε 1350Ε περασμενη με ρυθμιση υψος και σκληροτητα την σειρα της HOT BITS DT1!Αν καποιος γνωριζει κατι για αυτην την αναρτηση θετικο ή αρνητικο ας κανει τον κοπο να γραψει να ενημερωθω!
|
14-02-09, 13:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δημητρη την D2 ή k-sport δεν τις σκεφτεσαι καθολου?
Βγαιουν στα λεφτα της HOT BITS..
Οι τιμες που δινεις μου φαινονται τσιμπημενες..
14-02-09, 13:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Για k-sport πηρα τλ και μου ειπε οτι για ε11 δεν βγαινε,μονο για ε11 f/l και πρεπει να κανει μια πολυ μικρη πατεντα με 2 σιδερακια!Αν παθει ομως κατι θα την δεχτει στην εγγυηση?Δεν τους εμπιστεομαι και ιδιαιτερα!Για την D2 εδω δεν την εχει καποιος και δεν μου την προτεινε καποιο μαγαζι!Αν την παρω απο αλλου και την βαλω αλλου θα καλυπτομαι?Αυτα ειναι που με απασχολουν και κατεληξα σε αυτην!Απο τιμες ξερεις κατι καλυτερο?Αν εχει καλη δαφορα να το δουμε!
|
14-02-09, 13:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Δεν νομιζω να θελει μετατροπη στα Ε11 ο μαρμελ εχει βαλει στην 101 και δεν αναφερε τπτ για μετατροπες..
Απο Αθηνα γνωριζω μαγαζι βασικα ο κολλητος μου εχει τον φιλο του που δουλευει σε αναρτησα και μας κανει καλυτερες τιμες..
Εγω που τον ειχα ρωτησει για D2 μου ειχε πει 1150Ε αγορα..
Βασικα D2 και k-sport οι ιδιες ειναι με αλλο ονομα..
Η KW ειναι σε αυτα τα λεφτα και κανα 2 φιλοι μου που την φορεσαν τους αρεσε παρα πολυ..
14-02-09, 13:26
|
|
Moderator
|
|
|
|
Oι τιμες που γραφει ο dimitrise111 δεν ειναι τσιμπημενες.Και μενα για την TEIN SUPER STREET με ρυθμιζομενα top mounts μου ειπαν 1900 .
Οσο για την D2 ειναι απο τις κορυφαιες αναρτησεις και την εχω δει σε 111+οτι βγαινει πολυ πιο οικονομικα απο την TEIN.Ο Jason θα σου πει τη γνωμη του μιας και την εχει πανω στο αμαξι του
14-02-09, 13:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ειναι πολλα τα λεφτα για κατι που θα κοπαναει τοσο πολυ..
Αποψη μου η TEIN SUPER STREET δεν αξιζει για αμαξια δρομου αν εχετε μπει σε αμαξι με αυτη την αναρτηση θα καταλαβαινατε..
Και μακρυα απο top mount αλουμινιου οτι ανωμαλια εχει ο δρομος θα την νιωθει η μεση σας
14-02-09, 13:44
|
|
Moderator
|
|
|
|
Δεν νομιζω να υπαρχει coilover που να μην κοπαναει στιυς δικους μας δρομους Μερικες μαλιστα ακομα και στην μαλακοτερη ρυθμιση τους παραμενουν αρκετα σκληρες για δημοσιο δρομο
14-02-09, 13:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Δεν νομιζω να θελει μετατροπη στα Ε11 ο μαρμελ εχει βαλει στην 101 και δεν αναφερε τπτ για μετατροπες..
Απο Αθηνα γνωριζω μαγαζι βασικα ο κολλητος μου εχει τον φιλο του που δουλευει σε αναρτησα και μας κανει καλυτερες τιμες..
Η KW ειναι σε αυτα τα λεφτα και κανα 2 φιλοι μου που την φορεσαν τους αρεσε παρα πολυ..
|
1150 αγορα και τα μεταφορικα και περαστικα στα 1400!Απο θεμα εγγυησης?D2 δουλευει κανεις Θεσ/νικη?Αν υπαρχει καποιο,κατατημα γιατι εγω δεν βρηκα
!
|
14-02-09, 13:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
|
1150 αγορα και τα μεταφορικα και περαστικα στα 1400!Απο θεμα εγγυησης?D2 δουλευει κανεις Θεσ/νικη?Αν υπαρχει καποιο,κατατημα γιατι εγω δεν βρηκα!Για HOT BITS κανενας εντυπωσεις?
|
14-02-09, 13:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Δημητρη 1150Ε με μεταφορικα απο Αθηνα για Θεσ/νικη..
Δεν το γωριζω ποιος δουλευει και που αλλα με το θεμα εγγυησης δεν νομιζω να βρεις και μεγαλη ακρη..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16891503 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|