Ε καλά εδω οι αντιπροσωπείες είναι για κλωτσιές!!! Πήγε αρκετά χρήματα! Τo swift μην το σκέφτεσαι καν, μπορεί να είναι ωραίο εξωτερικά, μέσα είναι πολύ απλό και φθηνό πλαστικό που έχει κάτι κενά σαν το grand canyon! Επίσης απο suzuki club ακούγεται ότι θέλει 100άρα, και ο κινητήρας του έχει 11:1 συμπίεση για να βγάλει 125 άλογα, εμένα αυτό δεν μου αρέσει ιδιαίτερα την στιγμή που ο 1,6 dualVVti βλάζει τα ίδια με λιγότερη συμπίεση. Το czt μου αρέσει πολύ εξωτερικά (αν και ειναι λίγο κουβαδάκι) αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το εσωτερικό του, είναι πυραυλάκι όμως!Το 207 ραλλύ είναι πιστεύω πολύ δυνατό για τα € που ζητάει και έχει αρκετά καλό εσωτερικό. Με χαλάνε το 2 χρόνια εγγύηση μόνο και το πολύ στρογγυλεμένο αμάξωμα.
Γενικά οι Ευρωπαίοι ανεβαίνουν πολύ και σε ποιότητα και σε κινητήρες που συνήθως υστερούσαν ενω οι Ιάπωνες πέφτουν και πέφτουν. Το auris για εμένα είναι απογοήτευση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά το κούφιο πλαστικό της κονσόλας! Δεν γίνεται να έχει την τρέλα μου μέσα η ΕΕ90 πιο στιβαρό ταμπλό!! Ο Ιάπωνας έχει χαλάσει πολύ και αν το επόμενο απο το auris δεν αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο εγω θα δυσκολευτώ να ξανακοιτάξω toyota
Εγω θα επερνα ένα μτχ 2005 ts με 17000, θα μου πεις εγω πήρα καινούργιο και θα έχει δίκιος αλλά η άποψη μου είναι ότι συμφέρει πολύ να πάρεις ένα λίγο μτχ αμάξι (το οποίο έχει βιβλίο ,τα service του, εγγύηση και τα σχετικα) σε σχέση με ένα καινούργιο! Εχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό με την ts αλλά λίγα τα €€€
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 4ZZ-FE : 21-11-08 στις 12:20.
|