Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
κοίταξε φίλε corollapatra που μιλάς και με κεφαλαία
|
Γράφω με κεφαλαία μπας και επιτέλους αντιληφθείς αυτά που και εγώ και ο
Dr.Saimon και πολλοί άλλοι σου λένε... Ότι δηλαδή δεν προσπαθεί κανένας να σε δουλέψει...
Παράθεση:
εγώ δεν ξέρω κανέναν εδώ στο club, ούτε είναι κανείς φίλος μου, και ούτε και είναι αυτοσκοπός μου να γνωρίσω κανένα, ούτε κανείς σας με ξέρει, ούτε τίποτα. Εσύ ίσως ξέρεις προσωπικά πολλούς.
|
Θα μπορούσες να έχεις γνωρίσει αρκετούς από εμάς ερχόμενος σε μία συνάντηση αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα μας...
Παράθεση:
Στα θέματα κόντρα δεν βγάζεις άκρη, αν έχεις συμμετάσχει ποτέ και αρχίσεις να ρωτάς τον άλλο "πως πάει έτσι ρε μεγάλε τι έχεις πάνω.." θα σου πει οτι θέλεις για να εντυπωσιαστείς.
Καλό είναι με το γραπτό λόγο και επειδή είναι ακριβώς φόρουμ, να παραθέτουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα επιχειρήματα και όχι ένα ξερό video όπως έκανε στην αρχή το παλικάρι.
|
Τι άλλα επιχειρήματα θέλεις να σου δώσει εκτός από το video και το τι έχει κάνει στο αυτοκίνητο που οδηγεί; Το θέμα είναι ότι εσύ δεν το δέχεσαι αυτό που σου λένε...
Παράθεση:
τα video όπως είπα που έκαναν οι περισσότεροι το κοντερίσιο 0-100 11,5 (δηλαδή το πραγματικό 0-100, 12,5-13) ή πρέπει να ήταν κουλοί ή στραβοί γιατί αλλιώς γιατί να το ανεβάσουν; μλκς είναι;
Και άντε και κάνετε 11,5 (ο madvinegar είπε 10,5), ποιος τελικά από σας έχει το γρηγορότερο μαμά 14άρι; Κοντραριστήκατε ποτέ να μάθετε γιατί εγώ δυστυχώς δεν έχω E12.
|
Μα δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πιο γρήγορος...
Κοίτα φίλε μου, μου φαίνεται δεν έχεις καταλάβει ότι το όλο θέμα έχει ξεκινήσει από εσένα, την δισπιστία σου σε αυτά που σου λέμε και την εμμονή σου ότι αυτό που βλέπεις είναι 9''. Και σου λέμε ότι δεν είναι 9'' αλλά γύρω στο 11'' στην καλύτερη των περιπτώσεων... Τι άλλο θέλεις να ακούσεις για να πιστείς;