Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VERSARIS
Ξανα απαντα δεν ξερψ αν εχεις απαντησει αφου ειχες τρομακτικο προβλημα με το αμαξι γιατι μετα απο 2 χρονια κινησαι νομικα και οχι μεσα στους εξη μηνες περιμενες να φωτιστει απο το θειο πνευμα??
Και ο θεος τουοτα ειναι για εμενα θεος στο τομεα αυτοκινητο οπως εσυ μας λες και μας λες οτι η τουοτα ειναι χαλια εγω λεω οτι ειναι τελεια ..δεν θα μπω στην διαδικασια να σε κανω να πιστεψεις αυτο αυτο ειναι η γνωμη μου και τελος αλλα δεν πριζω τους αλλους οτι ειναι η καλυτερη ο καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει ...
Δεν προσπαθω να σε πεισω να πιστεψεις οτι η τουοτα ειναι η καλυτερη πιστευε οτι θελεις δεν με ενδιαφερει καθολου...
υγ:αν ανατρεξεις πιο παλια δεν θα δεις μια εταιρια χωρις ανακλησεις δεν υπαρχει ..και αν βρεις βαλτην εδω να την δω ρε φιλε να το πιστεψω..
|
Αρχηγέ μου απάντησα ότι ο νόμος έδινε περιθώριο 6 μηνών μόνο. Η ΤΟΥΟΤΑ υποσχέθηκε να το φτιάξει και περασε το 6μηνο.
Ουτε εγώ θέλω να σε πείσω ότι η ΤΟΥΟΤΑ είναι η χειρότερη εταιρεία προς Θεού! Είδες, δημοσίευσα sites με προβληματα. Εχω άλλα τόσα για όλες τις εταιρείες.