Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-09-08, 12:07
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 208
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτο σου λεω μήπως εισαι αδικος με όλη την εταιρία ΤΟΥΟΤΑ ενω την ζημιά στην ειχε κανει ο τοπικος, μικρός αντιπρόσωπος των νοτίων προαστίων.
Ετσι οπως τα λες, μπορει οντως να σου ειχε δωσει κανενα τρακαρισμενο...
Το έψαξα πολύ το θέμα του τρακαρίσματος αλλά δεν βρέθηκε ποτέ σημάδι τέτοιο.
Παρακαλούσα να ήταν γιατί τότε θα τους έκανα τέτοια αγωγή που θα τους
"τίναζα στον αέρα" αν είχαν κάνει κάτι τέτοιο.
Οι τεχνικοί στην Ελευσίνα πάντως, ποτέ δεν έθεσαν θέμα dealer, αλλά εργοστασίου.
Οποιον όμως ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να μιλήσει και να καταθέσει σε δικαστήριο έλεγε "απαπαπαπαπα".
Ε και δίκιο έχουν γιατί την επόμενη ημέρα θα ήταν ταμείο ανεργίας.
Παλιά 12-09-08, 12:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αυτοι φυσικα και θελανε να βγαλουν και την ευθυνη απο πανω τους.
Αυτοι κανανε τη λ@λ@κι@ και λεγανε πως ηρθε ετσι απο το εργοστασιο...
Παλιά 12-09-08, 12:10
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τότε το aircondition το χρέωναν extra. Είναι πολιτικές εταιριών αυτές αλλά, για κάποιον που δεν είχε πολλά να διαθέσει αλλά ΗΘΕΛΕ toyota, βγάζανε και τέτοιες εκδόσεις. Και το yaris που βγήκε λίγο αργότερα μπορούσες να το πάρεις έτσι. Χωρίς τίποτα και έβγαινε και φτηνό. Το είχε φίλος και τον κορόιδευα επειδή είχε χερούλια. Αλλά από μηχανή σκυλί.
Αλλά απορώ, αφού έδωσες που έδωσες 4750, γιατί δεν ανέβαινες στα 5, να πάρεις εξαρχής την φουλ έκδοση. 5 - 5100 είχε το G6 (με aircondition), 5750 είχε το G6R (1.6) άρα τα 5χατυτα φουλ από μαμά χαμηλότερα από 5.

Ο καθένας εντάξει, έχει τα δικά του οικονομικά, αλλά όταν παίρνουμε αμάξι ας βάλουμε και 2-3 δόσεις παραπάνω να πάρουμε κάτι πλήρες εξαρχής.
Αυτο βέβαια δεν έχει σχέση με αυτά που αντιμετώπισες, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν μπαίνει χέρι σε αμάξι δεν είναι το ίδιο.
Συμφωνώ αλλά και τα 4750000 τότε ήταν ένα τεράστιο ποσό για εμένα και ακόμα και μία δόση παραπάνω με έκαιγε.
Απλά, τότε ήθελα ΤΟΥΟΤΑ.
Αν θυμάμαι δε καλά, το G6 στις πρώτες παραγγελίες έπιανε 5500000+.
Πολλάαααααα τα λεφτά Άρη.....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτοι φυσικα και θελανε να βγαλουν και την ευθυνη απο πανω τους.
Αυτοι κανανε τη λ@λ@κι@ και λεγανε πως ηρθε ετσι απο το εργοστασιο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-09-08 στις 12:20. Αιτία: Συχγώνευση posts...
Παλιά 12-09-08, 12:13
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 449
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα φιλε, γενικα και αοριστα.
Ειχα αγορασει ενα DVD PHILIPS και αφοτου περασε ενας μηνας απο την εγγυηση μου παρουσιασε προβλημα. Επαιζε μια ταινια και μετα αλλη μετα απο μια εβδομαδα. Το πηγα στα κεντρικα και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουν μια πλακετα με κοστος 170ευρω οταν εγω ειχα αγορασει το DVD 300 ευρω. Το αφησα ως εχει.
Μετα αγορασα μια TV PHILIPS 32" απο τα μπαουλα. Απο την αρχη η ΤV ειχε προβλημα. Εκανε σκιες, αφηνε ιχνη, μεχρι που αλλαξα διακοσμηση στο σαλονι για να ειναι κεντραρισμενη για μειωθει το προβλημα με τους "πολους της γης". Την πηγα 4 φορες στη PHILIPS (συν οτι το σπιτι μου ειναι στο 2ο οροφο και εχει μονο σκαλια και επισης μενω Κορινθο) και οχι δεν την εφτιαξαν την χειροτερεψαν. Ζητουσα αντικατασταση και η PHILIPS μου ελεγε να παω στο καταστημα που την ειχα αγορασει, το καταστημα μου ελεγε οτι θελει πορισμα απο την PHILIPS. Τελικα βαρεθηκα τα πηγαινε-ελα και την εχω κρατησει. Με καποιες ρυθμισεις παιζει καλα.
Αγορασα 2ο DVD PHILIPS. Αυτο ειχε προβλημα με τις υπερυθρες. Το πηγα στα κεντρικα (ηταν η περιοδος με τη TV) και μου το αντικατεστησαν με πιο καινουργιο μοντελο.
Μπορω να πω σιχάθηκα τη PHILIPS αλλα δεν εβγαινα στα φορουμ και να λεω μην αγοραζετε PHILIPS γιατι δεν εχει καλα προιοντα και καλο σερβις. Απλα δεν ξαναγοραζω (αν και επειδη δεν ειμαι απολυτως, μπορει και να ξαναγορασω)

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Παλιά 12-09-08, 12:13
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 468
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλά κέρδισες την αγωγή και το δικαστήριο αποφάσισε να μοιραστείτε τα δικαστικά έξοδα...;;;
Κάτι ακόμα. Πώς απέδειξες στο δικαστήριο πως όντως υπήρχαν τριγμοί; Μόνο με τα χαρτιά που σου έδινε η ΤΟΥΟΤΑ κάθε φορά που το άφηνες για επισκευή ή χρειάστηκε να πληρώσεις και άλλον πραγματογνώμονα;

Η αποζημίωση αν υπολογίσεις πόσες εργατοώρες έχασες + την ταλαιπωρία σου μάλλον ήταν μικρή...
Παλιά 12-09-08, 12:16
Το avatar του χρήστη VERSARIS
VERSARIS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla verso
Περιοχή: π.φαληρο
Δύναμη Σεβασμού: 222
VERSARIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενταξει μωρε μπηκε καποιος να μας πει κατι για την toyota οκ(χε... η φοραδα) και εγω τρωω pizza hut (τυχαιο παραδειγμα))και με πειανει κοψιμο και τρωει ολος ο κοσμος και δεν παθενει τιποτα τι σημενει αυτο οτι η πιτσα ειναι για τον μπαζα..
??????
Ψαξε λιγο να δεις απο εκει που του πηρες μηπως σου κανανε την λαμογια και δεν τα βαλανε καλα και ειχες ολα αυτα τα προβληματα?? ισως να εισαι και ο πρωτος που ακουω τοσα προβληματα οσο ακουω την λεξη toyota και στο κατω κατω αν εηταν ολα τελεια θα ειχαμε λυσει το θεμα αμαξι θα περναμε ενα και θα μας εβγαζει ολοι μας την ζωη με ενα αμαξι ..
Τελος παντων ειναι προσωπικη σου αποψη για την τουοτα εμενα δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις για την toyota γιατι τσα χρονια με τουοτα και δεν εχω κανενα προβλημα οπως και ολοι απο εδω μεσα εκτος απο εσενα που μπηκες να κραξεις την τουτοτα το μονο που κανεις ειναι να μας κουραζεις..

ΑΑΑ το επομενο μου θα ειναι και παλι τουοτα και μονο τουοτα οτι και να λεει ο καθενας ο θεος ειναι ενας και οι υπολοιπη μαθητες
θεος:toyota μαθητες:αλλες μαρκες!!

Ευχαριστω
Παντα φιλικα

αααα και κατι αλλο απο τα δικαστηρια πηρες μονο τα 450χιλ
τοσα προβληματα ειχες και ευχαρηστηθηκες με αυτα τα λεφτα????
Εγω στην θεση σου θα ζητουσα αντικατασταση το λιγοτερο..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-09-08 στις 12:20. Αιτία: Συχγώνευση posts...
Παλιά 12-09-08, 12:23
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά κέρδισες την αγωγή και το δικαστήριο αποφάσισε να μοιραστείτε τα δικαστικά έξοδα...;;;
Κάτι ακόμα. Πώς απέδειξες στο δικαστήριο πως όντως υπήρχαν τριγμοί; Μόνο με τα χαρτιά που σου έδινε η ΤΟΥΟΤΑ κάθε φορά που το άφηνες για επισκευή ή χρειάστηκε να πληρώσεις και άλλον πραγματογνώμονα;

Η αποζημίωση (μείωση της αξίας πάντως) αν υπολογίσεις πόσες εργατοώρες έχασες + την ταλαιπωρία σου μάλλον ήταν μικρή...
Ηταν μικρή η αποζημίωση γιατί δεν προλάβαμε να βάλουμε στην αγωγή και τα μηχανικά μέρη, αλλά και γιατί τόσα ορίζει ο νόμος.
Επίσης, τα έξοδα και τα λοιπά είναι πάντα στην κρίση του δικαστή.
Στο δικαστήριο, κατέθεσα την αλληλογραφία με την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, τις επισκέψεις που έκανα με αυτοκίνητο σε αυτήν και ζήτησα να ορισθεί πραγματογνώμωνας να το εξετάσει.
Η δε ΤΟΥΟΤΑ είχε στείλει ένα απλό υπάλληλο στο δικαστήριο να υποστηρίξει την πλευρά της.
O dealer δεν παρεβρέθη, (χαζός είναι να έρθει?)
Το δικαστήριο δεν όρισε καν πραγματογνώμονα, είπε ένα "καλά, καλά"
και επιφυλάχθηκε.
Πρόσεξε τώρα να δεις.... Αν η ΤΟΥΟΤΑ έλεγε "μα αυτός είναι τρελός και κάθε μέρα ακούει και βλέπει φαντάσματα στο αυτοκίνητο" ή "έρχεται ο τρελός πείτε του καλά-καλά θα το φτιάξουμε" τότε εγώ θα απαντούσα ότι
"αφού είμαι τρελός γιατί παραλαμβάνατε το ιχ, εκδίδατε κάρτες εισόδου και δεν μου δίνατε αντίγραφο στον πελάτη"?
Φέρτε στο δικαστήριο τα δικά σας βιβλία εισόδου-εξόδου στο συνεργείο,
δείξτε τις εργασίες που κάνατε των οποίων τα σημάδια φαίνονται στο αυτοκίνητο και μετά μιλήστε.
Ημουν έτοιμος να πω στο δικαστήριο "κύριοι πάρτε το αυτοκίνητο, να τα κλειδιά, δοκιμάστε το και αν δεν ακούσετε κάτι το κάνω δώρο στο τάδε ίδρυμα"
Είναι μια σοβαρή δήλωση που αν γίνει ενώπιον δικαστηρίου δεν ανακαλείται εύκολα. Αλλά ήμουν τόσο σίγουρος και αποφασισμένος που είπα κομμάτια να γίνει.
Παλιά 12-09-08, 12:36
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VERSARIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενταξει μωρε μπηκε καποιος να μας πει κατι για την toyota οκ(χε... η φοραδα) και εγω τρωω pizza hut (τυχαιο παραδειγμα))και με πειανει κοψιμο και τρωει ολος ο κοσμος και δεν παθενει τιποτα τι σημενει αυτο οτι η πιτσα ειναι για τον μπαζα..
??????
Ψαξε λιγο να δεις απο εκει που του πηρες μηπως σου κανανε την λαμογια και δεν τα βαλανε καλα και ειχες ολα αυτα τα προβληματα?? ισως να εισαι και ο πρωτος που ακουω τοσα προβληματα οσο ακουω την λεξη toyota και στο κατω κατω αν εηταν ολα τελεια θα ειχαμε λυσει το θεμα αμαξι θα περναμε ενα και θα μας εβγαζει ολοι μας την ζωη με ενα αμαξι ..
Τελος παντων ειναι προσωπικη σου αποψη για την τουοτα εμενα δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις για την toyota γιατι τσα χρονια με τουοτα και δεν εχω κανενα προβλημα οπως και ολοι απο εδω μεσα εκτος απο εσενα που μπηκες να κραξεις την τουτοτα το μονο που κανεις ειναι να μας κουραζεις..

ΑΑΑ το επομενο μου θα ειναι και παλι τουοτα και μονο τουοτα οτι και να λεει ο καθενας ο θεος ειναι ενας και οι υπολοιπη μαθητες
θεος:toyota μαθητες:αλλες μαρκες!!

Ευχαριστω
Παντα φιλικα

αααα και κατι αλλο απο τα δικαστηρια πηρες μονο τα 450χιλ
τοσα προβληματα ειχες και ευχαρηστηθηκες με αυτα τα λεφτα????
Εγω στην θεση σου θα ζητουσα αντικατασταση το λιγοτερο..
Αφού κουράστηκες να με διαβάζεις, τότε μπες στον κόπο να κουραστείς άλλη μια φορά να δεις τι έχω πει.
Ο νόμος πριν 10 χρόνια έδινε το δικαίωμα να ζητήσεις επιστροφή μέσα σε μήνες. Η δε ΤΟΥΟΤΑ τράβηξε το διάστημα αυτό και έτσι χάθηκε το δικαίωμα της επιστροφής.

Δες και αυτά για τον Θεό ΤΟΥΟΤΑ.
http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2007-07-27.%20%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%2 0%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE% 9F%CE%A4%CE%91.pdf

http://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=247844

http://www.autotriti.gr/Autotriti/_m...id_thema=30322

Θέλεις ακόμα χειρότερα? Εχω...

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/312996.html

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=10129

Θα μου πεις γιατί στα λέω ε? Αφού όλες οι εταιρείες έχουν τέτοια προβλήματα.
ελα ντε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVANK : 12-09-08 στις 12:43.
Παλιά 12-09-08, 12:43
Το avatar του χρήστη VERSARIS
VERSARIS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla verso
Περιοχή: π.φαληρο
Δύναμη Σεβασμού: 222
VERSARIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξανα απαντα δεν ξερψ αν εχεις απαντησει αφου ειχες τρομακτικο προβλημα με το αμαξι γιατι μετα απο 2 χρονια κινησαι νομικα και οχι μεσα στους εξη μηνες περιμενες να φωτιστει απο το θειο πνευμα??

Και ο θεος τουοτα ειναι για εμενα θεος στο τομεα αυτοκινητο οπως εσυ μας λες και μας λες οτι η τουοτα ειναι χαλια εγω λεω οτι ειναι τελεια ..δεν θα μπω στην διαδικασια να σε κανω να πιστεψεις αυτο αυτο ειναι η γνωμη μου και τελος αλλα δεν πριζω τους αλλους οτι ειναι η καλυτερη ο καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει ...
Δεν προσπαθω να σε πεισω να πιστεψεις οτι η τουοτα ειναι η καλυτερη πιστευε οτι θελεις δεν με ενδιαφερει καθολου...

υγ:αν ανατρεξεις πιο παλια δεν θα δεις μια εταιρια χωρις ανακλησεις δεν υπαρχει ..και αν βρεις βαλτην εδω να την δω ρε φιλε να το πιστεψω..
Παλιά 12-09-08, 12:47
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Και επίσης δεν ευθύνεται η ΤΟΥΟΤΑ για αυτές τις ανακλήσεις, αλλά οι εταιρίες που την προμηθεύουν...Για το λόγο αυτό αλλάζουν και τους προμηθευτές όταν έχουν προβλήματα αναξιόπιστων εξαρτημάτων.

edit: Εφόσον ανεβάζεις link, βεβαιώσου ότι τουλάχιστον δουλεύουν και υπάρχουν μέσα αυτά που υπόσχεσαι...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πέθανε ο Τατσούρο Τογιόντα πρώην πρόεδρος της Toyota NikiforosGT Γεγονότα 2 08-01-18 10:18

Page generated in 0,18449306 seconds (83,03% PHP - 16,97% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com