Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Καλά κέρδισες την αγωγή και το δικαστήριο αποφάσισε να μοιραστείτε τα δικαστικά έξοδα...;;;
Κάτι ακόμα. Πώς απέδειξες στο δικαστήριο πως όντως υπήρχαν τριγμοί; Μόνο με τα χαρτιά που σου έδινε η ΤΟΥΟΤΑ κάθε φορά που το άφηνες για επισκευή ή χρειάστηκε να πληρώσεις και άλλον πραγματογνώμονα;
Η αποζημίωση (μείωση της αξίας πάντως) αν υπολογίσεις πόσες εργατοώρες έχασες + την ταλαιπωρία σου μάλλον ήταν μικρή...
|
Ηταν μικρή η αποζημίωση γιατί δεν προλάβαμε να βάλουμε στην αγωγή και τα μηχανικά μέρη, αλλά και γιατί τόσα ορίζει ο νόμος.
Επίσης, τα έξοδα και τα λοιπά είναι πάντα στην κρίση του δικαστή.
Στο δικαστήριο, κατέθεσα την αλληλογραφία με την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, τις επισκέψεις που έκανα με αυτοκίνητο σε αυτήν και ζήτησα να ορισθεί πραγματογνώμωνας να το εξετάσει.
Η δε ΤΟΥΟΤΑ είχε στείλει ένα απλό υπάλληλο στο δικαστήριο να υποστηρίξει την πλευρά της.
O dealer δεν παρεβρέθη, (χαζός είναι να έρθει?)
Το δικαστήριο δεν όρισε καν πραγματογνώμονα, είπε ένα "καλά, καλά"
και επιφυλάχθηκε.
Πρόσεξε τώρα να δεις.... Αν η ΤΟΥΟΤΑ έλεγε "μα αυτός είναι τρελός και κάθε μέρα ακούει και βλέπει φαντάσματα στο αυτοκίνητο" ή "έρχεται ο τρελός πείτε του καλά-καλά θα το φτιάξουμε" τότε εγώ θα απαντούσα ότι
"αφού είμαι τρελός γιατί παραλαμβάνατε το ιχ, εκδίδατε κάρτες εισόδου και δεν μου δίνατε αντίγραφο στον πελάτη"?
Φέρτε στο δικαστήριο τα δικά σας βιβλία εισόδου-εξόδου στο συνεργείο,
δείξτε τις εργασίες που κάνατε των οποίων τα σημάδια φαίνονται στο αυτοκίνητο και μετά μιλήστε.
Ημουν έτοιμος να πω στο δικαστήριο "κύριοι πάρτε το αυτοκίνητο, να τα κλειδιά, δοκιμάστε το και αν δεν ακούσετε κάτι το κάνω δώρο στο τάδε ίδρυμα"
Είναι μια σοβαρή δήλωση που αν γίνει ενώπιον δικαστηρίου δεν ανακαλείται εύκολα. Αλλά ήμουν τόσο σίγουρος και αποφασισμένος που είπα κομμάτια να γίνει.