ΔΕΗ απαράδεκτοι
Αυτήν την στιγμή τα έχω πάρει πάρα πολύ και θα μιλήσω σκληρά αλλά δεν πρόκειται όμως να το μετανιώσω όταν ηρεμήσω γιατί έχω δίκιο.
ΘΕΛΩ να καταλάβω με πιο δικαίωμα μας κόβουν το ρεύμα για να πιέσουν για τα συμφέροντα τους (ας πάνε να κόψουν το ρεύμα των βουλευτών και των δικών τους σπιτιών) είναι απαράδεκτοι είναι αλητες.
Δεν σέβονται τπτ και κανέναν όλοι οι τεμπέληδες που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα τι νομίζουν ότι είναι η ΔΕΗ τσιφλίκι του πατέρα τους???
Με πιο δικαίωμα μου το κόβουν?? Σου χρωστάω τπτ ρε κύριε?? Όχι. Τότε άντε και μαμησου….
Τι σου φταίει ο πολίτης?? Άλλοι μπορεί να έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι να πρέπει να ταΐσουν ένα μωρό, τα γεροντάκια μπορεί να έχουν ένα αερόθερμο για να ζεσταθούν άλλος μπορεί η μόνη του παρέα να είναι μια τηλεόραση.
Τι φταίει κάποιος άλλος να μείνει σαν τον λαλακα μέσα στο ασανσέρ 2 ώρες, τι φταίνε να ταλεπορουνται όλοι όσοι είναι στο δρόμο ένα σωρό τρακαρίσματα έγιναν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, υπάρχουν άρρωστοι συνάνθρωποι μας που κάνουν αιμοκάθαρση στο σπίτι αυτοί τι θα κάνουν????? Και ένα σωρό άλλες κατηγορίες μαγαζιά, σουπερ μάρκετ, ευπαθή τρόφιμα, ποιος θα τους αποζημιώσει αυτούς το κάθε κομματόσκυλο που δουλεύει στην ΔΕΗ???
Είναι αλητες να την πουλήσουν την ΔΕΗ να πάνε η μισοί στα σπίτια τους να απελευθερώσουν την αγορά να μπουν ιδιωτικές εταιρίες στην παραγωγή ρεύματος να δεις θα ξανακατεβάσουν διακόπτη.
Αυτά από μένα σορρυ για την μακρηγορία μου αλλά είπα είμαι πολύ τσαντισμένος.
|