Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Παντελή μην αρχίζουμε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις (4EFTE Vs 4AGE).
Είναι πιο γρήγορο το 20βαλβιδο (μεταξύ μαμά καταστάσεων), όπως και να το κάνουμε.
Μια καρότσα είναι μέχρι τα 100-120, μετά αρχίζουν και μετράνε οικοδομικά τετράγωνα...
Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Πάντως σε αυτό που λέει ο Γιάννης, ξέρω και άλλες περιπτώσεις που ποτέ δεν δούλεψαν, ακόμα και όταν οι ιδιοκτήτες τους νόμιζαν ότι δουλευαν, αυτά ήταν στο 70%...
Και πίστεψέ με είναι πολύ σημαντικό ένα 30% σε τέτοιου είδους κινητήρες.
Δεν έχω ιδέα για το δικό σου (αν δούλεψε ή όχι).
Αλλά το σενάριο αυτό έχει ξαναπαίξει και οφείλετε σε τσαπατσουλιά και βαρεμάρα του ηλεκτρολόγου...
|
εγω φιλε ακη μιλαω με βαση αυτα που εχω δει στο δρομο..... και μαλιστα μιλησα για περιπτωση δυο αυτοκινητων που αντικειμενικα οι μετατροπεσ εχουν βγει διαμαντια.. δν κατεκρινα τα εικοσαβαλβιδα.... καθωσ τα ηλεκρικα που αν αναφερθηκεσ ειναι το ακαι το ω... τι ν ακνουμε ωμως αυτο που βλεπουμε ειναι οτι τα αλογα που αναφερουν δεν φαινονται στα δυναμομετρα σε αντθιθεση με τα αλλα δυο μοτερ που αναφερθηκα ατ οποια και τα αλογα δειχνουν στα δυναμομετρα και δικαιολογουν τα αλογα τουσ στο δρομο με τισ επιδοσεις τους...