Παιδια χτες εστειλα το παρακατω mail
Παράθεση:
Dear toys_auto,
hi there. I am sending you again an e-mail , because finally we want 11(eleven) bars(we are from the corolla club of Greece. I would like to ask you how much does 11 bars cost( for 5 bars the price was $250)? Also It's usefull to know if you can sent me all the bars in a single address , or you can send them to multiple addresses. Finally after all , I would like to you tell me the procedure that I should follow to complete the transaction.
I am looking forward , as soon as it's possible , for your answer
|
H απαντηση που πηρα ειναι :
Παράθεση:
Dear electroasd,
$495 shipped. we can only sent to one address for the price.
- toys_auto
|
που σημαινει γυρω στα ~32€. Τα θεματα ειναι τωρα 2!
1) Τι γινεται με το τελωνιο???? Πηρα πολλες αποψεις πανω σε αυτο. Καμια ομοια μεταξυ τους. Αλλοι ου ειπαν οτι δεν θα γινει τιποτα. Αλλοι οτι για να μην γινει τιποτα , πρεπει να λεει πανω " για δωρο " . Αλλοι μου ειπαν οτι για να γλιτωσω θα πρεπει να μου τα στειλει με fed ex. Τελος μου ειπαν και οτι θα χρεωθω κανονικα φορο , αναλογα με την τιμη και το βαρος.....
2) Ο πωλητης δεν μου απαντησε για την διαδικασια της παραγγελειας Τι πρεπει να κανω???( Μιχαλη την βοηθεια σου!!!!)
Βασικα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι το 1. Παρακαλω παρα πολυ να βοηθησετε ολοι οπως μπορειται για να το διευκρηνησουμε και να προχωρησουμε οσο τον δυνατον , γρηγοροτερα!