καλησπέρα σε έλους.είμαι κάτοχος ενός corolla e 12 facelift sol 3πορτο.το πήρα καινούριο πριν περίπου ενάμισι χρόνο.το καλοκαίρι μια μέρα μπαίνω μέσα σταμάξι βάζω μπρος να ΄φύγω και ανοίγω τα παράθυρα.του οδηγού κατέβηκε μέχρι λίγο πιο κάτω απτη μέση και έκανε ένα δυνατό θόρυβο και σταμάτησε εκεί.το ανεβάζω επιτόπου και ανεβαίνει προς τα πάνω με θόρυβο,το ξανακατεβάζω πάλι και παέι μέχρι το ίδιο σημείο και σταματάει.πηγαίνω ΄μετά από καμιά βδομάδα στην αντιπρωσοπεία τουοτα polis για να το δουν.ο ξερόλας μηχανικός αποκεί μου λέει ότι βάρεσες τη πόρτα δυνατά ή μια φορά με αέρα άνοιξες τι πόρτα και χάλασε!!!!!!υπόψιν το αμάξι το προσέχω σαν τα μάτια μου και το οδηγώ μόνο εγω.τεσπα μου είπε ότι χάλασα εγώ τη βάση στης πόρτας και φυσικά δε το καλύπτει η εγγύηση.τελίκά πλήρωσα κιόλασ(24 ευρώ) τους έκανα φυσικά και μια καλή αναστάτωση μέσα στο μαγαζί

και έφυγα.τώρα λειτουργεί κανονικά απλώς κάνει ένα μικρό θόρυβο,και τρίζει καμιά φωρά με ανοιχτό παράθυρο.αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ασ το πει παρακαλώ.ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κούρασα