Αφαίρεση πνίχτη από το φιλτροκουτι
Το ποστ μου αυτό μου αφορά μια μετατροπή που έκανα μέσα στο φιλτροκουτι και για την ακρίβεια μια αφαίρεση!!
Αν ανοίξετε το φιλτροκουτι στο κάτω μέρος βλέπετε το φίλτρο και στο πάνω μέρος ένα κομμάτι πλαστικής σωλήνας 15 εκατοστών όπου στο τελείωμα της έχει ένα πλαστικό πλέγμα.
Αυτή η σωλήνα είναι ο πνίχτης ο οποίος περιορίζει την εισροή αέρα η οποία γίνετε από να μικρό τμήμα του φίλτρου και δεν εκμεταλλεύεται όλη την επιφάνια την φίλτρου(ειδικά για όσους έχουν και ελευθέρας φίλτρα).
Η αφαίρεση του είναι πολύ απλή στην αρχή της σωλήνας στο κάτω μέρος υπάρχει ένα δοντάκι πλαστικό το οποίο συγκρατει αυτόν τον σωλήνα, κάνοντας ελαφρά πίσω αυτό το δοντάκι και τραβώντας προς τα κάτω τον σωλήνα αυτός βγαίνει(η επανατοποθέτηση του είναι εξίσου εύκολη).
Κάνοντας αυτήν την μικρό μετατροπή παρατήρησα ότι κέρδισα λίγο ακόμα καλύτερη ροπή από τα χαμηλά ,και πιο άγριο θόρυβο στα ανοίγματα! Και κάποια ελαφρά καλύτερη απόκριση σε 4η και 5η ταχύτητα.
Έχω επίσης αυτήν την μετατροπή εδώ και 4 μήνες και δεν είχα κάποιο θέμα.
Αυτό που κάνω τώρα είναι απλά να καθαρίζω λίγο πιο συχνά το φίλτρο να μην μαζεύει πολύ σκόνη και να είναι πάντα φρέσκο!!
Αν κάποιος έχει δυσκολία στην αφαίρεση του μπορώ να βοηθήσω στην συνάντηση.
Ελπίζω να μην έκανα ποστ το οποίο ήδη υπάρχει αλλά από την αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.
|