Ειλικρινά γιατί δεν τα πουλάτε τα Corolla σας και να πάρετε ένα mazda αφού σας αρέσουν τόσο και είναι καλυτέρα.
Μάλλον είστε σε λάθος φόρουμ παρακαλώ περάστε από εδώ:
http://www.mazda6.gr/
Δηλαδή είναι σαν να λέτε ότι είμαι με μια γκόμενα που δεν την γουστάρω απλά για να λέω ότι είμαι.
Εγώ αυτό δεν το μπορώ και δεν το κάνω πήρα Toyota γιατί γούσταρα και γουστάρω!!!
Τελικά όντος άδικα κουβεντιάζουμε έχουμε μπει σε ένα trip αυτήν την στιγμή να συγκρίνουμε την Νο1 αυτοκινητοβιομηχανία σε Ιαπωνία αλλά και Παγκοσμίως
Με την μπλεμπα τις δευτεραντζες εταιρείες ΕΛΕΟΣ.
Και επειδή αμάξι δεν είναι μόνο γκάζι και στροφή είναι και πολλά άλλα πράματα τα οποία τα γνωρίζει η Toyota και τα προσαρμόζει στα αυτοκίνητα της π.χ. ασφάλεια!!! Αλλά ναι είναι λεπτομέρεια αυτό ξέχασα αφού στρίβει καλά τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα…
Καινοτομίες χρόνια μπροστά από τους άλλους στα μοτέρ(ασχέτως δύναμης) το δικό μας vvti πόσα χρόνια έκαναν για το βάλουν στα δικά τους???
Εγώ έχω να σας πω υπομονή παλικάρια μου η αυτοκρατορία θα αντεπιτεθεί ξανά όπως έκανε και στο παρελθόν και τότε θα δούμε ποιος είναι ο ανώτερος.
Όσο για το mazda3 sedan 1.6 το οδήγησα πριν 1 μήνα και δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερο σε κάτι από την Corolla μου! Ούτε και πιο γρήγορο ηταν (αφού αυτό είναι κριτήριο για πολλούς).
Έχετε πίστη και θα δείτε...