Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-10-07, 19:20
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια ξεκολληστε μερικοι!τι κολληματα ειναι αυτα???αυτα που κοροιδευουμε κανουμε τωρα???εννοειται οτι ΔΕΝ μπορεις να τα συγκρινεις γιατι ειναι τελειως διαφορετικα αυτοκινητα.αλλα ΠΑΝΤΑ ειναι γουστα αυτα!εγω δεν θα επαιρνα 12αρα γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει εξωτερικα και δευτερον δεν μου αρεσει η λειτουργια του μοτερ της ts.γιατι να γ@μ@ω συνεχεια το μοτερακι για να πηγαινω γρηγορα???εγω θελω να εχω ροπη απο χαμηλα!γουστο ειναι και αυτο!δεν θελω να ξεκιναω απο τις 6000..τι να το κανω???γουσταρω να κανω μια προσπεραση ΑΝΕΤΑ με 5η..η να πηγαινω μεσ την πολη με 4η...ναι ρε παιδες εγω γουσταρω τουρμπο!!!(προς κοσμα)δεν μπορεις να αλλαξεις τον αλλον απλα να το δεχτεις οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι.και δεν θα επρεπε καν να αναφερεις για τα αναξιοπιστα τουρμπατα κλπ κλπ κλπ που λες...γιατι στο βαθος βαθος θα ηθελες παρα πολυ να ειχες ενα 3sgte κατω απο το καπω σου!!!η toyota δεν ειναι μια οποιαδηποτε αυτοκινητοβιομηχανια να κανει τετοια λαθη....εβγαλε τουρπατα μοτερ γιατι ξερει τι κανει και εννοειται οτι οτι κανουν αυτα τα μοτερ το κανουν παααααααααααρα πολυ αξιοπιστα!το δικο μου το μοτερακι δεν εχει σπασει....αντιθετα εχω δει τουλαχιστον 10 ts corolla celica +mr2 με σπασμενο μοτερ στον μηχανικο μου.παρτο χαμπαρι φιλε μου οτι η τουοτα δεν ειναι και αυτη που ηταν πριν 10 χρονια...περνεις καινουργιο corolla και παντου λεει made in turkey..made in england...τι να το κανω?????εγω θελω να βρομαει σουσι!!!!!!!! φιλικα παντα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ COROLLA TSPORT 1.8 Nikos92 Αυτοκίνητα 0 06-12-23 12:30
Μονάδα ABS Toyota Corolla TSport facelift ml54h Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 3 15-08-20 10:41
Dr.Saimon Toyota Corolla Tsport Dr.Saimon ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 30 13-02-10 11:02
ECU Tuning για Corolla E12 Tsport iaponas 2zz ΦΟΡΟΥΜ 3 03-05-09 15:02
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport GiWrGoS@XXX TOYOTA COROLLA T-SPORT 35 15-04-09 19:08

Page generated in 0,47230411 seconds (90,25% PHP - 9,75% MySQL) with 104 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com