1.6 compressor
Καλησπερα στην παρεα.Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι πολυ την μελλοντικη μετατροπη που θελω να κανω στο αυτοκινητο μου.Στην αρχη ειπα για μαυροκαπακο αλλα δεν βελτιωνεται ευκολα και ειμαι και λατρης της σκαστρας.Μετα ειπα για τον κινητηρα του Starlet αλλα δεν νομιζω να μπορω να τον δηλωσω στο αυτοκινητο μου, και με απασχολει αρκετα αυτο το θεμα του δηλωμενου μοτερ γιατι θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Ετσι κατεληξα στον 1.6 κομπρεσορατο κινητηρα που εβγαζε η TOYOTA.Ειναι ενας κινητηρας που πιστευω οτι ειναι ευκολο να βελτιωθει αλλα και λογικα θα μπορει να δηλωθει στο αυτοκινητο μου.Επειδη ομως δεν γνωριζω πολλα πραγματα για αυτον τον κινητηρα θα ηθελα μια βοηθεια απο τους γνωστες απο το ποσο αποδιδει αυτος ο κινητηρας και το ποσο ευκολο ειναι να δηλωθει στο αυτοκινητο μου,μεχρι και την ονομασια του.Γενικα οποια πληροφορια θα ηταν χρησιμη.
Επειδη δεν βρηκα κατι παρομοιο μεσα στο forum ανοιξα καινουργιο topic ετσι ωστε να γινονται εδω μεσα οι συζητησεις με οτι εχει να κανει με το συγκεκριμενο μοτερ.
|