Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Παιδιά, επιτρέπεται να βγάλω λίγο τον καημό μου ελπίζω ε?
1. Ο θόρυβος είναι από το σασμάν, τουλάχιστον σύμφωνα με το Αγγλικό site των toyotaowners. Αλλά, νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ να ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Είναι ένας θόρυβος που καλό θα ήταν να μην υπήρχε, αλλά τίποτα άλλο.... Δηλαδή δεν είνα βλάβη και μην αγχώνεστε στις αντιπροσωπείες και τους βάζετε να σας λύνουν κιβώτια και άλλα τέτοια... Ψυχραιμία!
2. Αυτή η κουβέντα με τους τριγμούς επίσης έχει παραπάει. Όποιος δε θέλει θορύβους να πάρει το Avensis. Είναι νοσοκομείο. Ή να πάρει το Focus, επίσης καλό. Όποιος όμως θέλει 192 άλογα από ατμοσφαιρικό κινητήρα να μάθει να ακούει τον ήχο που παράγεται πάνω από τις 6200 rpm και να μη πηγαίνει σαν κότα για να δει αν ακούγεται το ένα ή το άλλο!
3. Περί χρώματος. Εγώ έχω το μπλε. Πολύ όμορφο και διακριτικό. Δεν έχω βάλει τίποτα εξωτερικά (spoiler και τέτοια) και πριν το χαμηλώσω (βλέπε KW), δεν το ξεχώριζες από 1400άρι! Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση με τους διάφορους κοντράκιδες! Τώρα με το χαμήλωμα όμως ψαρώνουν από την αρχή... κρίμα!
|
Φίλε leon74 περιμένω από ένα αυτοκίνητο 25.000
να μην τρίζει τουλάχιστον..Αν κάνουμε συμβιβασμούς από εδώ,κόψουμε κάτι από'κει,το χάσαμε το παιχνίδι.Όπως καταλαβαίνεις,δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια "τάπα".By the way,ένα SAXO 1.1 που οδηγούσα για 1 χρόνο περίπου μέχρι να πάρω το CTS,δεν έτριζε καθόλου(40.000χλμ)!!Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχουν χαλάσει λίγο οι Ιάπωνες(όσο κι αν ακούγεται ιεροσυλία)..Δυστυχώς.