Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 75
Την καλημέρα μου...
Επειδή δεν έχω σκοπό για τα επόμενα ...20 χρόνια να πάρω καινούριο αυτοκίνητο και με τα πολλά που διαβάζω απο εσάς (εσείς φταίτε, χεχεχε) το πάμε όπως φαίνεται για καινούρια πολλαπλή. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για μετά. Διάβασα ότι παίζει με βελτιωμένη εκδοχή της πολλαπλής και διορθώνει η toyota το παλιό πρόβλημα που είχαν. Θα μιλήσω με το μάστορα αύριο... και η τελικά απόφαση θα παρθεί επι τόπου στο συνεργείο.
Δύναμη Σεβασμού: 272
Α
Μεταχειρισμενο βαλε μη μασας.
Παλιο αμαξι ειναι αυτο τωρα, ολο θα ζηταει, αμα του τα βαζεις ολα γνησια καινουργια, θα δουλευεις μια ζωη για το αμαξι.
Παντα φιλικα.
Δύναμη Σεβασμού: 75
Τελικά έγινε επισκευή. Με έπεισαν ότι τα επισκευάζουν και σε όποιους το έχουνε φτιάξει δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Έχει εγγύηση ενός έτους.
Μη το φοβάσαι μου έλεγαν είναι κάτι που φτιάχνεται αρκεί να ξέρει αυτός που το φτιάχνει. Α να προσθέσω ότι 770 ευρώ και όχι 550 η ολοκαίνουρια πολλαπλή. Αν ξανασπάσει ελπίζω μετά απο χρόνια ή ποτέ θα πάω σε μεταχειρισμένη... Δεν είχα το χρόνο να ψάχνω για μεταχειρισμένες.