Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsec1
Δεν κουμπονε καλά η φυσά και πότε έκανε επαφή και πότε όχι έβγαλα ένα λαστιχακι που είχε η φυσά και τώρα κουμπονει καλα
Θέλω κάποιος αν μπορεί να δει στη θέση ον χωρίς να πατήσει μίζα το λαμπάκι του χειρόφρενου εξακολουθη να ανάβει και ασ είναι κάτω το χειρόφρενο δεν το είχα προσέξει ποτέ
Όταν βάλω μπροστά σβηνει ευχαριστώ !!
Για corolla 98 4e fe θελω να αγορασω δυναμο
αν παρω ιμιτασιον θα εχω προβλημα ??
δουλευει καλα μερικες μερες και μετα χαλαει
αν το χτυπησω ξαναφτιαχνει!!!
|
καλησπέρα, το λαστιχακι χρειαζεται εκει και υπαρχει πρεπει να ειναι για στεγανοποιηση για αποφυγη βραχυκυκλωματος. Δε νομιζω να εχει σχεση.
Μαλλον το προβλημα σου ειναι η μη καλη επαφη της φυσας, μηπως αυτη εχει προβλημα? γιατι αν φταιει αυτη και αλλο να εχεις το προβλημα θα παραμεινει.
Δε νομιζω να εχεις προβλημα με ιμιτασιον αλλα δεν κανει πολλα ευρω?
εγω ειχα παρει μεταχ απο τον Καπελλά στην Λιοσιων με 60 ευρω 6 μηνες εγγυηση και απο 4EFTE που ειναι ποιο πολλα ΑΗ, επισης εχω βαλει 65αρα αντι 45αρα που εχει απο μαμα.
Αυτο που λες με το λαμπακι το θαυμαστικο αυτο ειναι για το χειροφρενο. Μου εχει τυχει να εχει προβλημα στο χειροφρενο και να μενει αναμενο και με κατεβασμενο δεν εχει σχεση ομως με το δυναμο.
Οταν δεν φορτιζει καλα το δυναμο και εχει θεμα υπαρχει λαμπακι μπαταριας εκεινο αναβει.
Οταν εφτιαξα το χειροφρενο δεν μενει αναμενο αν το χειροφρενο δεν ειναι ανεβασμενο. Ασχετα με τον διακοπτη.