Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Νικηφόρε που είναι αυτό; εδώ κοντά;
|
καλησπέρα, τι εννοεις εδω κοντα? που ειναι αυτο το εδω κοντα?
εγω βαζω συνηθως στο περιστερι στην Εθναρχου Μακαριου πριν βγω Κηφισο.
ΣΠΑΝΙΑ βαζω αλλου και αν βαλω θα ειναι στην Μαραθωνος στη ΝΕα Μακρη στο κατεβασμα απο Διονυσο απεναντι.
Εχει τυχει και 2 στην Λ.Γαλατσιου αλλα και μετρησα και ειδα με το wideband και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Επισης εδω και πολυ καιρο πλεον βαζω μονο Vpower και σπανια και racing.
Σε συνδυασμο με μπουζι ιριδιου Denso IK22 και με μπουζοκαλωδια σιλικονης NGK στο δικο μου μοτερ εχω δει καλες διαφορες.
Σε απλα μαμισια μοτερ δεν νομιζω οτι εχει διαφορα η vpower ισως αμελητεα μαλιστα τοσο που να μην αξιζει, εκτος αν την παιρνουμε στην προσφορα οπως κανω εγω.
Για τον ελεγχο που ειπα οτι δεν ειναι νοθευμενη, 1ον ξερω ΠΟΛΥ καλα το μοτερ μου και πως παει οποτε το καταλαβαινω αμεσως οταν αρχισει να την καιει, αλλα περισσοτερο με AEM wideband που εχει δικο του αισθητηρα λαμβδα της Bosch και μετραει 100% αξιοπιστα την αναλογια καυσιμου. Δεν του ξεφευγει τιποτα με χει σωσει πολλες φορες, ακομα και οταν γινει τρυπα σε εξατμιση, ή χανει η πολλαπλη κτλ το βρισκει εχει δλδ φτωχο μιγμα στην μετρηση.
https://www.telematica.gr/product/AE...el-Ratio-Gauge
Για το αν κλεβουν μετραω και τα σημειωνω σε ειδικο προγραμμα στο κινητο, ΠΑΝΤΑ εδω και χρονια στην προτελευταια γραμμη μπαινουν 35 λιτρα και 40 στην τελευταια μολις αναψει λαμπακι για λιγο.
Το περισσοτερο που μου εχουν βαλει ειναι 43λιτρα και ημουν με λαμπακι απο την προηγουμενη μερα και η βελονα αρκετα ποιο κατω απο την τελευταια γραμμη.
Μου εχει τυχει με ECO στην προτελευταια γραμμη να μου βαλουν 46 λιτρα!!!!!! και μετα να ανεβω και πεντελη και να μην τραβαει βημα! το wideband δε να δειχνει τερμα 17+!!!!! δλδ εντελως φτωχο μιγμα και αρχισε να βαραει και πυροβολιδια....
Μετρηση με το wideband, κοιταω τι νουμερο δινει στο ρελαντι με ζεστο μοτερ, και τι νουμερο με ΤΕΡΜΑ γκαζι-τουρμπισμα.
Μια νοθευμενη βενζινη σε κανενα απο τα 2 δεν εχει το σωστο νουμερο.
Στο τερμα γκαζια μια μικρη διαφορα οκ, αλλα να εχεις αντι 10.2 σε 17!!!! και το μοτερ να ρεταρει και να βαραει και πυρακια σημαινει 1.000.000.000% νοθευμενη βενζινη. Μιλαμε οταν εχω βαλει βενζινη να μετραω για να ξερω οτι δεν ειναι κατι αλλο.
Ολα αυτα τα εχω παθει αρκετες φορες οταν εβαζα ECO, Aegean και κατι αλλες μαρκες που δεν τις ξερει η ιδια η μανα τους. Και τελειωσαν απο τοτε που αρχισα την Shell και απλη και Vpower.