Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-04-15, 21:46
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
με saxorallo δν ετυχε νανοιξω αλλα αααααν βρεις καποιο μαμα μπορεις να παιξεις γτ ειναι παναλαφρα τα ατιμα!!το σασμαν ειναι οτι πρεπει,φιλτρο βαλε μανηταρι η αν βρεις παπα με φιλτρο ελευθερας!!(ταμαξι στη φωτο φαινετε πολυ ομορφο!)σωστος ο Κοσμας!!!!
|
Ναι δευτέρα πρώτα ο Θεός θα κάνω εισαγωγή με μανηταρι HKS. Μαμά παπά δεν μπορώ να βρω πουθενά. Όσο αφορά το σασμαν μου είπαν ποιο καλά είναι με το δικό του το 5αρι έχει ποιο πολύ δύναμη. Το G6 το φοβάμαι λίγο από θέμα αντοχή.
|
04-04-15, 22:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κοιτα! Το καλυτερο σασμαν ( επειδη πολυ δυσκολα θα βρεις 6ταχυτο απο brz) ειναι το c60 του ts. Εχει ακριβως τα ιδια εντοσθια με του brz αλλα με αλλη χελωνα. Τα αλλα απο τα g6 ειναι πολυ μακρια. Οποτε παιρνεις απο TS και βαζεις τα εντοσθια στη χελωνα σου.
Προσεχε ομως!! Απο TS!! Στο λεω γτ εχει 4 διαφορετικα σασμαν που ολα γραφουν c60
04-04-15, 22:57
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Κοιτα! Το καλυτερο σασμαν ( επειδη πολυ δυσκολα θα βρεις 6ταχυτο απο brz) ειναι το c60 του ts. Εχει ακριβως τα ιδια εντοσθια με του brz αλλα με αλλη χελωνα. Τα αλλα απο τα g6 ειναι πολυ μακρια. Οποτε παιρνεις απο TS και βαζεις τα εντοσθια στη χελωνα σου.
Προσεχε ομως!! Απο TS!! Στο λεω γτ εχει 4 διαφορετικα σασμαν που ολα γραφουν c60
|
Αυτό για TS πρώτη φορά το ακούω. Τι χελωνα ταιριάζει γνωρίζουμε ?
|
04-04-15, 23:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μιχάλη, rallye με ts (μανίσια και τα δύο), μέχρι τα 180 πάνε μαζί...Οπότε βγάλε συμπεράσματα...
|
04-04-15, 23:47
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Μιχάλη, rallye με ts (μανίσια και τα δύο), μέχρι τα 180 πάνε μαζί...Οπότε βγάλε συμπεράσματα...
|
Καλησπέρα φίλε Δημήτρη. Όταν το είχε ο Ντέμης το μοτέρ μου (προηγούμενος ιδιοκτήτης) μου είχε πει όσο αφορά τα Rally από στάση ήταν μπροστά ένα αμάξι το rally από 2ερες 60km ένα αμάξι το corolla. Όπως είπε και ο KOSMAS αν το 20V είναι μαζί με το Ts μέχρι τα 170 τότε κάτι γίνεται. Έχω έναν φίλο θα του πω να κάνουμε 1 δοκιμή απλά πρώτα θέλω να βάλω την εισαγωγή και μετά να δοκιμάσω.
|
05-04-15, 19:02
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αρα δεν εγινε και πολυ σωστο πατημα.....τεσπα η προσπαθεια ειναι που αξιζει!
Δημητρη αποκλειεται μαμα rallye με μαμα TS να ειναι εστω και διπλα το rallye εκτος αν ο κατοχος του TS ειναι ΚΟΥΛΟΣ και ο rallaκιας τρελλος χερας ,αλλα οπως και να εχει ειπαμε καλα τα saxoralla αλλα μαμα οχι με τιποτε δεν στεκεται ουτε καν διπλα σε TS!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
06-04-15, 18:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Προφανώς το ts δεν άνοιγε καλά...Γιατί το ξέρω από τη μεριά του οδηγού του rallye που είναι κολλητός και δεν έχει λόγο να με πει ψέμα...
|
06-04-15, 19:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Οντως δεν υπαρχει επαφη
06-04-15, 19:05
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Αρα δεν εγινε και πολυ σωστο πατημα.....τεσπα η προσπαθεια ειναι που αξιζει!
Δημητρη αποκλειεται μαμα rallye με μαμα TS να ειναι εστω και διπλα το rallye εκτος αν ο κατοχος του TS ειναι ΚΟΥΛΟΣ και ο rallaκιας τρελλος χερας ,αλλα οπως και να εχει ειπαμε καλα τα saxoralla αλλα μαμα οχι με τιποτε δεν στεκεται ουτε καν διπλα σε TS!!!
|
Σίγουρα δεν έγινε σωστό πάτημα όπως είπα ήταν ξαφνικό και απότομα. Αλλά το να ανοίγουμε 3ες και 4ατες και να είμαι μπροστά λέει πολλά μιας και είναι η ποιο δυνατές ταχύτητες στα αυτοκίνητα.
|
06-04-15, 19:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ που έχω ανοίξει από στάση με peugeot rallye 8βάλβιδο των 105 ίππων με σκούπα-πρόγραμμα-εξάτμιση και δεν υπήρχε καμία επαφή, η διαφορά ήταν μεγάλη. Αν το rallye πατήσει πρώτο και σου φύγει, είτε από στάση είτε εν κινήσει πάντως δε το πιάνεις εύκολα μετά...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18741703 seconds (75,36% PHP - 24,64% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|