Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
Παιδια οχι δεν ειναι photoshop
Νεοκληφιλε μου μνο εσυ με καταλαβαινεις
Ο χωρος του κινητηρα ειναι καθαρα δικος μου και μπορω να του κανω οτι θελω..
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας αρεσει,μηπως ειστε κακογουστοι?μηπως ζηλευεται?
Περα απο την πλακα το θεμα ηταν να ερεσει σε μενα γιατι ετσι και αλλιως δεν ειναι κατι που φαινεται για να το βλεπουν πολλοι.Και μενα μου αρεσει
Νεοκλη εχεις δικιο για το κομματι που λες αλλα δεν πειραζει..
Δύναμη Σεβασμού: 508
Θανο θεωρω τον εαυτο μου καγκουρα ,με τα αμαξια που οδηγω ,αλλα οχι αυτο δεν μου αρεσει!
Φυσικα οπως πολυ σωστα ειπες και εσυ αλλα και ο Μπαμπης το θεμα ειναι να αρεσει στον ιδιοκτητη και επειδη δεν φαινεται ,ολα ΟΚ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 395
Γιαννη η φωτο το αδικει πολυ..
Σε μερικες μερες θα αναιβασω και αλλες αλλα πρωτα θελω να φτιαξω τα φαναρια γιατι εχω ενα θεμα.
Αν το δεις απο κοντα η απο φωτογραφια που δειχνει ολο το αμαξι,φαινεται διαφορετικα.Οπως ειπε και ο Χρηστος ταιριαζει στον χαρακτηρα του αυτοκινητου.
Και για να τελειωνουμε..οχι επειδη ειναι δικο μου,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!
Δύναμη Σεβασμού: 434
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Γιαννη η φωτο το αδικει πολυ..
Σε μερικες μερες θα αναιβασω και αλλες αλλα πρωτα θελω να φτιαξω τα φαναρια γιατι εχω ενα θεμα.
Αν το δεις απο κοντα η απο φωτογραφια που δειχνει ολο το αμαξι,φαινεται διαφορετικα.Οπως ειπε και ο Χρηστος ταιριαζει στον χαρακτηρα του αυτοκινητου.
Και για να τελειωνουμε..οχι επειδη ειναι δικο μου,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!