Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγη αμορτισερ
Παλιά 13-01-15, 12:26
daskstratos Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
daskstratos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αλλαγη αμορτισερ

καλησπερα στην παρεα θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω το σενταν με ελατηρια ΤΤΕ και αμορτισερ KAYABA EXSEL G και το αμαξι λιγο κοπαναει. Θα ηθελα να μου πειτε με τι αμορτισερ θα ηταν πιο μαλακο να εχω καλητερο κρατημα χωρις να κοπαναει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-15, 12:57
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
καλημερα
θα πρεπει να μας πεις πιο ακριβως αμαξι εχεις για να σε βοηθησουμε ..

αν εχεις ε12 τοτε δοκιμασε μπροστα να τορυθμισεις στο 3 και τα πισω στο 5 .. εκει για εμενα εινα η καλυτερη ρυθμιση ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-15, 13:11
christojr1 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
christojr1 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Excel g είπε.Φάνη όχι agx.... Πόσα χλμ τα έχεις τα αμορτισέρ φίλε.μου;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-15, 14:16
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
οκ sorry............

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 11:35
daskstratos Offline:
Νεότατος

φιλε μου δεν τα εχω και πολυ καιρο εχω κανει 22000 χιλ αλλα επειδη ειναι πολυ σφυκτα και ακουγοντε στην καμπινα του αυτοκινητου και δεδομενου οτι δεν μαρεσει η οδικη συμπεριφορα τους. Επισης πριν ειχα ξαναβαλει αυτα και μου εσπασεβ το δεξι αμορτισερ στις 55000 χιλ το αμαξι ειναι ε 12 sedan linea sol 2003. επισης εχω ακουση οτι τα kayaba exsel g δεν τεριαζουνε με χαμηλωμενη αναρτηση εσεις τη προτινετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 11:45
christojr1 Offline:
Μέλος

Κατ αρχήν τα kayaba ακόμα.και η ίδια η tte τα δίνει με χαμηλωματος ελατήρια. Αλλά.... Δεν είναι η καλύτερη τους. Για εμένα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις. Κράτημα ή άνεση... Όλα μαζί δεν πάνε. Όλα μετά είναι μέτριες.λύσεις. Το καλύτερο από μένα που έχω βάλει από kayaba Excel g με ελατήρια, μετά κονι κίτρινα και τώρα bilstein b8 χοντρομπουκαλα είναι να κρατήσεις τα ελατήρια τα ΤΤΕ και να βάλεις μια τετράδα kayaba ultra Sr. Είναι λίγο δυσεύρετα αλλά τα μόνα που παίζουν τέλεια με χαμήλωμα και θα κρατήσουν με τους σκατοδρομους μας. Υπάρχει και η λύση βέβαια της kayaba agx που είναι και ρυθμιζόμενα αλλά μετά είναι πολύ ακριβά 500+ για αυτό που προσφέρουν. Αν θες να έχεις Κράτημα πάντως και μειωμένες κλίσεις χωρίς να σκληρύνει το αμάξι μπορείς να επενδύσεις σε πιο χοντρές.αντιστρεπτικες εμπρός.πίσω και μπάρα θολων εμπρός. Άλλη μια καλή λύση. Εσύ τι θέλεις έχει σημασία!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 12:28
daskstratos Offline:
Νεότατος

Σε ευχαριστω για την τοποθετηση σου μια τελευταια ερωτηση με τα bilstein b8 βλεπεις πιο καλυτερο κρατημα και οχι τοσο σκληρο η να κειταξω για kayaba ultra sr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-15, 13:58
christojr1 Offline:
Μέλος

Τα bilstein έδεσαν το αμάξι τρομερά.με αίσθηση στιβαρή... Είμαι χοντρομπουκαλα είναι και αντεστραμενα τα μπροστά...αλλα είναι σκληρά πολύ.για καθημερινή χρήση.. Εγώ τα ευχαριστιεμαι κάθε μέρα οι πίσω βογκανε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-15, 18:48
astanapan Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πειραιάς
astanapan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδή έχω μπεί στο τρυπάκι για την ανάρτηση και μετα απο μελετη... τα AGX αξίζουν για τη ρύθμιση (πραγμα που θεωρώ περιττό), τα B8 είναι αποτελεσματικά αλλά σκληρά. Μην ξεχνάμε οτι το σασί μας δεν είναι υπερ-ακαμπτο, οπότε ενα σκληρός συνδυσμός αμορτισερ/ελατήριο μάλλον δεν θα δουλεψει και πολυ καλα εκτός και αν μπουν και δεσίματα, θολομπαρες αντιστρεπτικές κτλ.

Οποτε απο τα παραπάνω (και απο τα Κονι κιτρινα, Bistein Sport B6) θα προτιμούσα κατι σε στυλ Koni FSD ή τα αντιστοιχα της Monroe sensatrac (δεν ξερω ομως αν βγαινουν για Ε12) ως μαλακά στην ευθεία αλλά και σκληρά οσο χρειάζεται στις στροφές. Με 3ποντα ελατήρια χαμηλώματος εννοείται (αυτά δεν τα γλυτώνει κανείς). Φυσικά το κοστολόγιο φτανει καπου στο 800αρι...
Τί λέτε οι ειδικοί στην Ε12;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-15, 18:54
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με τέτοιο κοστολόγιο που λες, μπορείς να δεις και για coilover...Μεταχειρισμένη φυσικά όχι καινούρια...Απλά τη βάζεις και ξε-νοιάζεις...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
αλλαγη αμορτισερ ελατηρια miltosssss TOYOTA COROLLA E 12 16 28-02-13 23:16
Ε12=Ε15 (Aμορτισερ)????? kostas auris TOYOTA AURIS 1 19-10-11 22:03
αμορτισερ. dexter_ TOYOTA COROLLA T-SPORT 3 23-09-09 01:44
αμορτισερ για 111 nikos_trd SUPPORT 40 30-01-08 20:37
Αλλαγη εργοστασιακων Αμορτισερ/λαστιχα/δισκοπλακες σε TS facelift, τι να βαλω? Thrylos7 TOYOTA COROLLA T-SPORT 5 27-05-07 06:25

Page generated in 0,16583395 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com