Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-14, 18:50
Το avatar του χρήστη χρηστος
χρηστος Offline:
Μέλος

Μοντέλο: avensis t22 vvti
Περιοχή: ευβοια αρτακη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 153
χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμφωνω απολυτα.δεν θελεις να τους ακουμπας τα ωραια σου ευρω μην τα χρησιμοποιεις να μην εισπρατουν και να δεις αλλαγες που θα εχουμε.βρισκουν και τα κανουν και εμεις απλα παρακολουθουμε και μενουμε μονο σε λογια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-14, 19:02
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά κι εγώ είμαι κατά αυτών των μεθόδων αποφυγής και μάλιστα έχω βρει πολλούς παρακαμπτήριους για να μην πληρώνω από εδώ μέχρι τα Γιάννενα. Αλλά αλήθεια πιστεύετε ότι αν δεν εισπράττουν θα ρίξουν τις τιμές; Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ! Πιο μεγάλες παρωπίδες δεν πρέπει να φοράει ούτε άλογο.
Παλιά 16-02-14, 19:09
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά κι εγώ είμαι κατά αυτών των μεθόδων αποφυγής και μάλιστα έχω βρει πολλούς παρακαμπτήριους για να μην πληρώνω από εδώ μέχρι τα Γιάννενα. Αλλά αλήθεια πιστεύετε ότι αν δεν εισπράττουν θα ρίξουν τις τιμές; Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ! Πιο μεγάλες παρωπίδες δεν πρέπει να φοράει ούτε άλογο.
Έχετε την εντύπωση ότι οι αυξήσεις που γίνονται, γίνονται τυχαία; Έχουν μελετήσει και προϋπολογίσει από πριν τι μείωση στις διελεύσεις θα έχουν και εάν η μείωση αυτή θα μπορέσει να αντισταθμιστεί (με το παραπάνω) από την αύξηση των τιμών. Ξέρουν από πριν τι θα χάσουν και τι θα κερδίσουν. Ξέρουν ότι ο Έλληνας είναι ξεροκέφαλος και ότι μόνο γκρίνια κάνει και καθόλου πράξεις. Εάν σταματήσει ο κόσμος να περνάει θα χάσουν τα χρήμα και τότε θα αναθεωρήσουν τα πάντα...
Παλιά 16-02-14, 20:09
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
H αληθεια είναι ότι επειδή τα περισσοτερα διοδια τα καναν με μαγκια ιδιωτικα ,μπομπολικα και αλλα τετοια ,ο ιδιος ο ιδιώτης θα πιεζε να μην ανεβαζαν τις τιμες!!!
Είναι περιεργο το καθεστως που εχουν κανει τα διοδια!!!Τα εχουν ιδιωτες (Μπομπολες)με κρατικη ευθυνη ελεγχου(καμερες να βγαζουν ΦΩΤΟ) ,βλεπε αστυνομια(για κλησεις ΚΟΚ) ,με την επισκευή -συντηρηση του δρομου να είναι ιδιωτικη ,αλλα όταν χιονιζει π.χ.να περιμενουν τις Νομαρχιες να στειλουν αλατιέρες-γκρειτερ να ανοιξουν δρομους!!!Αυτό το βιωσα προπερσυ με τα διοδια Μοσχοχωριου εδώ εξω από τον Βολο πηγαίνοντας Λαρισα!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-14, 22:07
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις ελέγξει η πινακίδα που "φτιάχνεις" αν ανήκει σε κανέναν; Και αν μια στο εκατομμύριο υπάρχει και βγαίνει σα το δικό σου;; Για τους γύφτους ξέρω πολύ καλά τι και πως, αλλά δεν είναι της παρούσης...Θα ξεχυλώσουμε τη κουβέντα...
Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του...από μεριά μου το λήγω εδώ το θέμα.
Εγω ομως δεν εκατσα να σε κρινω σε κατι που δεν συμφωνω μαζι σου ουτε αποκαλεσα κανεναν σας γυφτο.
Καθομαι και γραφω για να συζητησουμε και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και καθεσαι και μου γραφεις για ταυτοποιηση μια στο εκατομμυριο.Δεν το εκανα συστημα,μια φορα το δοκιμασα,δεν περναω συχνα απο τα διοδια.

Κι οχι δεν θελω να περναω απο τις παλιες Εθνικες γιατι κι εκει αργα ή γρηγορα θα βαλουν διοδια.Και τοτε να δουμε τι θα γραφουμε.Ψαχνω λυσεις οπως κι αλλα παιδια για να μη με κλεβουν.Αν θες εσυ να πληρωνεις για να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου ειναι δικαιωμα σου και δεν θα σε κρινω.
Πραγματικα δεν καταλαβα την επιθεση σου κι ειδικα την εκφραση "γυφτος" οταν σε αυτο το νημα δεν ειμαι ο μονος που εχω γραψει οτι δεν θελω να πληρωνω.

Ελεος...
Οκ επειδη καταλαβα πως δεν σας ενδιαφερει αν κρινω κι απο τα υπολοιπα σχολια δεν ξαναγραφω εδω περα.Δεν εχει νοημα αλλωστε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-14, 22:28
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γύφτο δε σε αποκάλεσα σε καμία των περιπτώσεων. Απλά είπα ότι η τακτική σου είναι παρόμοια με αυτή των γύφτων. Και εξήγησα πως το κάνουν αυτοί.
Δικό σου θέμα είναι το τι θα κάνεις...Το θέμα είναι να μπορούμε μετά να υποστούμε τις όποιες συνέπειες χωρίς αντίρρηση. Το τι θα τραβήξεις αν σε πιάσουν με παραποιημένη πινακίδα...Καλά κάνεις ότι και αν κάνεις.
Και το λήγω και εγώ εδώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 06:45
Nikos4 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 163
Nikos4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος είχε 80% μείωση απο άλλες χρονιές αλλα δεν χαμιλοσαν την τιμή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 09:05
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos4 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος είχε 80% μείωση απο άλλες χρονιές αλλα δεν χαμιλοσαν την τιμή.
Δε τη χαμήλωσαν γιατί παρά τη μείωση της κατανάλωσης, η αύξηση των φόρων ήταν τέτοια που το κράτος εισέπραξε περισσότερα χρήματα από όσα εισέπραττε με μικρότερο φόρο και μεγαλύτερη κατανάλωση. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να αυξηθούν τα έσοδα από τους φόρους. Εφόσον το πετυχαίνουν αυτό, δε τους ενδιαφέρει όσο κάτω και να πέσει η κατανάλωση... Τόσο απλό είναι...
Παλιά 17-02-14, 10:20
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
πηγα το σαββατο επιδαυρο και στα διοδια της ελευσινας 2.10ε απο 3.20 που ηταν , οποτε λεω αν βγω στους αγιους θεοδωρους θα γλυτωσω το 1.80ε .
ελα ομως που σε ολες τις εξοδους μα ολες εχουν βαλει διοδια και στην εξοδο και ετσι πληρωσα 1.80ε στον ισθμο για να βγω αμεσως και να παω προς επιδαυρο ..

το ιδιο ισχυει και στον γυρισμο με παραδειγμα την εξοδο στην νεα περαμο που ηταν 10 λεπτα πιο φτηνοτερα απο τα διοδια ελευσινας που τα πληρωνεις και βγαινεις αμεσως !!!

3.90ε να παμε και 3.90ε να γυρισουμε και 15ε αεριο εχουμε 25ε εξοδα χωρις να το πολυσκευτουμε ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 11:18
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ούτε εγώ συμφωνώ με τις αυξήσεις των διοδίων, και πιο παλιά - τις σπάνιες φορές που χρειάστηκε να κάνω χρήση - έκανα τανζανιές και φλέρτ με την μπάρα (αλα ΜΑΡΜΕL).

Αυτό όμως που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου τη σπάει είναι ότι πρέπει να σταματάω κάθε 30km, που μεταφράζεται σε...
- καθυστέρηση, 3-5 λεπτών της ώρας/σταθμό διοδίων σε ώρες μη αιχμής ή σε μισάωρο/σταθμό διοδίων σε ώρες αιχμής!!
- άσκοπη κατανάλωση βενζίνης (σταμάτα-ξεκίνα).
- κίνδυνο να πέσει κάποιος αφηρημένος (ή επίδοξος τζαμπατζής) πάνω σου.

Άρα, το χρονικό / οικονομικό (σε βενζίνη) όφελος και ασφάλεια που ΤΑΧΑ σου προσφέρουν... εξανεμίζεται!!!
Θέλω να σταματάω ΜΙΑ ΦΟΡΑ (όταν βγαίνω από τον αυτοκινητόδρομο) και ας πληρώνω σύνολο πχ. 50 ευρώ...
Ρε π...στη μου... Θέλει μυαλό????????????

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,19948792 seconds (79,14% PHP - 20,86% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com