Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν υπάρχει τιποτα χειρότερο απο πουλημενο pro-facelift ιδιοκτήτη που θελει να μπασταρδέψει το σκληροπυρηνικό pro-fl TS του και να το μετατρέψει σε φλώρικο facelift...    
Ρε συ αλλαξες και ζάντες? Τωρα τις ειδα.
Παντως, περα απο την πλάκα και φυσικά αν θες τη γνωμη μου (δικό σου αμάξι - εσυ αποφασιζεις) θεωρώ ότι όσο όμορφο το ειχες πριν δεν προκειται να το πετυχεις με τις παρεμβάσεις που κανεις τωρα. Δεν εχω δει βεβαια και το τελικό αποτελεσμα που μπορει να σε δικαιώσει.
Δλδ, οπως το ειχες πριν το TS, εγω δεν θα του πειραζα ουτε βιδα εμφανησιακά. Μου αρεσε παρα πολυ.
|
Ρε mad να σου πω κατι...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Ρε συ αν δεν ειχα σπασει τον δικο μου προφυλακτηρα δεν θα αλλαζα τιποτα αλλα τον προφυλακτηρα που βαλω τωρα τον ειχα ερωτα απο παλια..
Περιμενω να τον βαλω να δω πως θα βγει,πιστευω θα ειναι ωραιο.επισης θα μαυρισω κ τα φαναρια..
το αυτοκινητο το της φωτο δεν ειναι το δικο μου,εγω δεν τον εχω βαλει ακομα..
Τις ζαντες μου τις αβαψα μαυρο ματ.μαλλον ηθελα να γινουν ματ αλλα βγηκαν λιγο ματ κ λιγο γυαλιστερες!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μη σας κάνει εντύπωση που θέλει να το κάνει facelift... Από τότε που είδε το δικό μου, έχει φαγωθεί να κάνει το δικό του ίδιο... Ζουλιάρη... 
|
αφου σκεφτομαι να βαλω και αλλες δυο πορτες
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ο Αη Βασίλης πέθανε, ή μάλλον, τον πέθαναν τα μνημόνια!
Σύντομα θα βάλω αγγελία Μπάμπη...
|
ειπαμε την θελωωωωωωωωωωωωω..
φωτο απο τις ζαντες..
τις εκανα μονος μου

καλυτερη φωτο με το τελικο αποτελεσμα(πλυμενο κτλ)όταν θα εχω βαλει κ τον προφυλακτηρα!!