Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-07-13, 22:30
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
τόσο λίγο έχει πάει ένα turbισμα?
είχα άλλη εντύπωση.......................................:qu estion
Νεοκλη ασε........
Επειδη δε ξερω εσενα δεν σου φτανουν οχι 5000 αλλα ουτε 100000......
Οσο για αγραφους και αλλα τετοια με 2000-3000 απλα ΜΗΝ λεμε τετοια πραγματα στον κοσμο........

Οταν αναφερεις μια μετατροπη ΠΑΝΤΑ λες για new και επωνυμα πραγματα γιατι ο αλλος μπορει να ειναι μαντρας να μην πω τιποτα χειροτερο και του βγουν ολα 1000 ευρω ,αυτο τι σημαινει οτι τοσο θελει ενα μοτερ για να γινει σωστο Turbo???
Επισης φιλε μου Κωστα ξερω πολυ καλα τις τιμες της αγορας , πιστεψε με και εχω φτιαξει αμαξι και μου κοστισε 6000 ευρω με αρκετα πραγματα να εχω ,τιμες χονδρικης και μαστορικα τελειως φιλικα οποτε τα 2-3 χιλιαρικα που αναφερεις ειναι απλα για να λεμε........

Εχουμε αναφερθει και αλλες φορες σε παρομοια topic και το κοστος μιας σωστης μετατροπης καλως ή κακως υπερβαινει τα 6000ρικα!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-13, 23:26
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν αμφισβητησα ποτε οτι δεν ξερεις τις τιμες της αγορας. Αλλα σε τετοιες εποχες ενα τουρμπισμα ΧΑΛΑΡΑ βγαινει σε αυτα τα λεφτα και αξιοπιστα. Δεν ειναι θεμα μαντρα, δεν πας χυμα στο κυμα, ψαχνεις και ευκαιριες υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ και παντου. Αλλος αγορασε 700-800 ευρω τουρμπινα καινουρια και την πουλησε 400 ολοκαινουρια 28αρα γιατι απλα ηθελε τα χρηματα αμεσα. Ακομα και που μπηκε μεσα τον ενοχλησε και λογικο, αλλα αυτο σου δειχνει οτι υπαρχουν ευκαιριες. Και μιλαμε για light turbo. 0.5-0.6 πιεση αυστηρα. Ειδαλλως το εκανα σφυριλατο, υπερκυβισμο +4000 κοντα και τα 2 κοινως, και αλλα 3000 και με 7000 θα ειχα αμαξι τερματισμενο. Ο Link που θα βαλω θα εχει τιμη πολυ κατω απο 2000. Βαλε και τα υπολοιπα που εχω παρει πολυ χοντρικα εχω δωσει 3000. Που ειναι λιγοτερα, αλλα 3000 πες. Το πιο λογικο ηταν να μου εβγαινε 1000 ευρω παραπανω περιπου. Γι'αυτο σου λεω, εγω μιλαω για light, εσυ μου μιλας για 2μπαρα πχ. Ευκαιριες υπαρχουν, δε σημαινει οτι θα ειναι σκοτωμενα και υπο διαλυση ολα.. Και light θα παραμεινει το αμαξι. Σε τετοιους δρομους πιστες που εχουμε ετσι για να λεμε οτι εχουμε δρομους, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. Και αυτα τα λιγα αλογα καλα ειναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-13, 21:51
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οταν ακουω για αγραφους, παει λογικα πιστευω,το μυαλο μου σε 2bara!!
Απλα για πιεσεις του 0.5-0.6 ειναι υπερβολη ο αγραφος οχι ομως οτι δεν κανει,απλα πολλα λεφτα για λιγα αλογα!!!Απο αυτη και μονο την αποψη!!!
Τωρα οι ευκαιριες φυσικα και υπαρχουν με το αναλογο ρισκο γιατι εχω ακουσει -δει απο πολλους να παιρνουν μεταχειρα τουρμπινα να την βαζουν πανω και στο πρωτο πατημα ,κομματια σπασμενα οραματα που ελεγε και ο Δαντης!!!!
Τουλαχιστον με new εχεις εγγυηση,δεν ειμαι κατα των μεταχειρα αλλα στην τουρμπινα θεωρω οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις εκτος αν ξερεις το αμαξι-ιδιοκτητη!!!
Οπως και να εχει ΝΑΙ με 3000 και με ψαξιμο το light turbo ειναι ψιλοεφικτο χωρις να υπολογιζουμε μαστορικα -ρυθμιση ECU on dyno .........
Ειναι και τα οργανα εποπτειας που θες κανα 500αρι τουλαχιστον να βαλεις ενα μπαρομερο,ενα πυρομετρο,ενα wideband και μια θερμοκρασια-πιεση λαδιου και το Turbo timer-boost control ........

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-13, 21:57
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεοκλη ασε........
Επειδη δε ξερω εσενα δεν σου φτανουν οχι 5000 αλλα ουτε 100000......
Οσο για αγραφους και αλλα τετοια με 2000-3000 απλα ΜΗΝ λεμε τετοια πραγματα στον κοσμο........

Οταν αναφερεις μια μετατροπη ΠΑΝΤΑ λες για new και επωνυμα πραγματα γιατι ο αλλος μπορει να ειναι μαντρας να μην πω τιποτα χειροτερο και του βγουν ολα 1000 ευρω ,αυτο τι σημαινει οτι τοσο θελει ενα μοτερ για να γινει σωστο Turbo???
Επισης φιλε μου Κωστα ξερω πολυ καλα τις τιμες της αγορας , πιστεψε με και εχω φτιαξει αμαξι και μου κοστισε 6000 ευρω με αρκετα πραγματα να εχω ,τιμες χονδρικης και μαστορικα τελειως φιλικα οποτε τα 2-3 χιλιαρικα που αναφερεις ειναι απλα για να λεμε........

Εχουμε αναφερθει και αλλες φορες σε παρομοια topic και το κοστος μιας σωστης μετατροπης καλως ή κακως υπερβαινει τα 6000ρικα!!!
xaxaxaxaxa
αν το έβαζα εμπρός.......
θα τα έβαζα όλα καινούργια η καινούργια μετα/να
όπως τα brembo μου μετα/να ΑΘΙΚΤΑ.....
ΑΡΑ ΠΆΜΕ ΣΤΑ 10.000 Ε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-13, 03:39
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν ακουω για αγραφους, παει λογικα πιστευω,το μυαλο μου σε 2bara!!
Απλα για πιεσεις του 0.5-0.6 ειναι υπερβολη ο αγραφος οχι ομως οτι δεν κανει,απλα πολλα λεφτα για λιγα αλογα!!!Απο αυτη και μονο την αποψη!!!
Τωρα οι ευκαιριες φυσικα και υπαρχουν με το αναλογο ρισκο γιατι εχω ακουσει -δει απο πολλους να παιρνουν μεταχειρα τουρμπινα να την βαζουν πανω και στο πρωτο πατημα ,κομματια σπασμενα οραματα που ελεγε και ο Δαντης!!!!
Τουλαχιστον με new εχεις εγγυηση,δεν ειμαι κατα των μεταχειρα αλλα στην τουρμπινα θεωρω οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις εκτος αν ξερεις το αμαξι-ιδιοκτητη!!!
Οπως και να εχει ΝΑΙ με 3000 και με ψαξιμο το light turbo ειναι ψιλοεφικτο χωρις να υπολογιζουμε μαστορικα -ρυθμιση ECU on dyno .........
Ειναι και τα οργανα εποπτειας που θες κανα 500αρι τουλαχιστον να βαλεις ενα μπαρομερο,ενα πυρομετρο,ενα wideband και μια θερμοκρασια-πιεση λαδιου και το Turbo timer-boost control ........
Για αρχη θα μπει μονο wideband και τα αλλα ερχονται σιγα σιγα, τα διαχειριζετε και ο αγραφος εξαλλου τα υπολοιπα οποτε δε σε καινε και τοσο. Αντε ισως το πυρομετρο που και τα πυρακια τα διαχειριζετε ο αγραφος και κοβει οπως και τα bar. Και η τιμη του ειναι μαζι με τοποθετηση, ρυθμισμα ON dyno. Τα 3000 που λεω ειναι το αμαξι τελειωμενο. Αντε πες 3500 χονδρικα για κανα ψιλολοι παραπανω. Ειναι πολυ καλη τιμη, για τετοιους καιρους, και για την δουλεια και τα πραγματα που θα μπουν πανω. Απλα θελει πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ. Αλλιως πας δινεις 4000 και τελειωνεις. Αν το καθυστερησεις βρισκεις σε χαμηλο κοστος αλλα σε μεγαλυτερο χρονο. Εχω ηδη 7-8 μηνες κοντα που μαζευω τα πραγματα και πριν 1 μηνα μαζεψα τελειως ο,τι χρειαζετε. Αλλα ερχετε σιγα σιγα. Δε βιαζομαι.. Πιστευω μεσα στον επομενο μηνα να εχω τελειωσει.

Οπως και να εχει αλλο ειναι το θεμα και ξεφυγαμε αρκετα απο τα ΚΤΕΟ :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-07-13, 13:30
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγα τον καρκινο που σπερνει. Για τους ταριφες γιατι δε λεει κανεις τιποτα; Οπως και με τις κεραιες κινητης που λενε οτι ειναι καρκινος. Περισσοτερο σε καιει το ιδιο σου το κινητο παρα η κεραια. Και δε δεχομαι αντιρρηση πανω σε αυτο το κομματι. Εγω προσωπικα σε λιγο καιρο που θα τουρμπισω δε θα βαλω καταλυτη. Αμα θες σου δινω και την πινακιδα μου και πηγαινε να με καρφωσεις.
Το κινητό εσύ επιλέγεις πόσες ώρες θα το κολλήσεις στο αυτί να "ψήνει" το μυαλό σου, μη συγκρίνεις ανόμοια!

Κάνε ένα google search για το καρκίνο που θα σπέρνεις βγάζοντας τον καταλύτη. Ψάξε για βενζόλιο-αμόλυβδη-καταλύτη.
Μετά σκέψου τον ευατό σου στο δρόμο και πίσω το φίλο ή συγγενή σου με τα παιδιά μέσα στο αμάξι. Σκέψου και τον ευατό σου στη θέση του μετά από κάποια χρόνια. Σκέψου και το φίλο μηχανικό σου στο συνεργείο που σου κάνει tuning για να βγάλει το ψωμί του.
Αν αυτά εξακολουθείς να τα γράφεις στα @ρχ΄΄ιδια σου και είναι μαγκιά τα 2-3 βρωμοάλογα και το να σώσεις 3-4 κατοστάρικα στα 3-4 χιλιάρικα των μετατροπών σου ... σηκώνω τα χέρια ψηλά!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...6/2001_5006085

Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, ο καθηγητής Μιχαήλ Πετράκης, παραχώρησε στην «Kαθημερινή» μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:
.........................
- Τι είναι το βενζόλιο και ποιες είναι οι επιδράσεις του στον οργανισμό;

- Το βενζόλιο είναι μία από τις ενώσεις αρωματικών υδρογονανθράκων που βρίσκονται σαν πρόσθετα στην αμόλυβδη βενζίνη (μαζί με το τολουόλιο και το ξυλόλιο). Ανήκει, μαζί με τις άλλες δύο, στην πρώτη κατηγορία των καρκινογόνων ενώσεων. Το βενζόλιο προκαλεί λευχαιμία. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση γι' αυτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχετική οδηγία στην οποία κατέληξε πρόσφατα η Ε.Ε. τονίζει ότι για το βενζόλιο, λόγω του ότι είναι καρκινογόνος ουσία, δεν μπορούν να θεσπιστούν όρια συγκέντρωσης, κάτω από τα οποία δεν έχουμε πρόβλημα! Βέβαια, οι πιθανότητες λευχαιμίας αυξάνονται με το χρόνο έκθεσης και με τη συγκέντρωση του βενζολίου. Το βενζόλιο μάλιστα δεν διαλύεται σχετικά γρήγορα, αφού αντέχει πάνω από δύο μέρες.
........................
- Από πού παράγεται το βενζόλιο;

- Kατ' αρχάς από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων, αλλά και από τη μεταφόρτωση των καυσίμων, από τα διυλιστήρια, από τα βενζινάδικα. Το βενζόλιο μπορεί και διαφεύγει με ποικίλους τρόπους.
................
- Εάν λειτουργεί ο καταλύτης κανονικά, παράγεται βενζόλιο;

- Παράγεται, αλλά πολύ λιγότερο. Εάν δεν λειτουργεί, διαφεύγει βενζόλιο μέχρι και 20 φορές περισσότερο. Βέβαια, είναι γνωστό ότι οι καταλύτες αρχίζουν να λειτουργούν μετά τα πρώτα δεκαπέντε-είκοσι λεπτά. Επίσης, το αυτοκίνητο εκπέμπει όταν είναι στο ρελαντί, όταν είναι σταματημένο. Kαταλαβαίνετε ότι με το συνεχές μποτιλιάρισμα στην Αθήνα οι ρύποι μεγεθύνονται.
.....................

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 20-07-13 στις 13:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-07-13, 17:06
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
CTS03 εγω θα συμφωνησω μαζι σου αλλα οπως ολοι ξερουμε καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα.καλητερα να μην συνεχισουμε το συγκεκριμενο θεμα.αν θελει ας βαλει,αν παλι δεν θελει να μην βαλει.δικη του επιλογη ειναι.τη γνωμη σου την ειπες,του παρεθεσες και στοιχεια απο εκει και περα καλο ειναι να μη δημιουργησουμε κοντρες μεταξυ μας.
ευχαριστω

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-07-13, 22:40
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μπα δεν τσαντιζομαι ουτε κοντρα δημιουργειτε. Ειναι σα να συζηταμε αυτα τα πραγματα και εξω σε καφετερια. Ειναι ομως οπως τα ειπες, ο καθε ανθρωπος το σκεφτεται διαφορετικα. Ε εγω θεωρω πως ο καταλυτης το να λειπει, σιγα και κατι εγινε. Εδω φευγουν στουπια απο ταριφες, νταλικες και ο,τι αλλο φανταστεις, ο καταλυτης θα ενοχλησει, που σε μερικα αυτοκινητα και ειδικα τα καινουρια δεν εχει και τοσο δραματικη αυξηση στα καυσαερια και εχω δει να περνανε ΚΤΕΟ κανονικα και με το νομο.. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα βγαλει και τη βρωμα της ζωης του. Αλλα οτι θα αυξηθει ναι, ειναι αληθεια.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβλημα με P/S GiannisHerbalife ΦΟΡΟΥΜ 6 29-11-15 04:38
προβλημα 2zz-ge???? nikos_adamo TOYOTA COROLLA T-SPORT 30 27-08-10 23:24
προβλημα με ABS gi@nn@kis CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 27 09-07-08 13:12
Προβλημα Elefsinaaaara_CorollaPowe SUPPORT 4 11-10-05 18:59
Προβλημα ? diafanh-psyxh ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 9 17-06-04 02:01

Page generated in 0,16860390 seconds (82,73% PHP - 17,27% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com