Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Οταν ακουω για αγραφους, παει λογικα πιστευω,το μυαλο μου σε 2bara!!
Απλα για πιεσεις του 0.5-0.6 ειναι υπερβολη ο αγραφος οχι ομως οτι δεν κανει,απλα πολλα λεφτα για λιγα αλογα!!!Απο αυτη και μονο την αποψη!!!
Τωρα οι ευκαιριες φυσικα και υπαρχουν με το αναλογο ρισκο γιατι εχω ακουσει -δει απο πολλους να παιρνουν μεταχειρα τουρμπινα να την βαζουν πανω και στο πρωτο πατημα ,κομματια σπασμενα οραματα που ελεγε και ο Δαντης!!!!
Τουλαχιστον με new εχεις εγγυηση,δεν ειμαι κατα των μεταχειρα αλλα στην τουρμπινα θεωρω οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις εκτος αν ξερεις το αμαξι-ιδιοκτητη!!!
Οπως και να εχει ΝΑΙ με 3000 και με ψαξιμο το light turbo ειναι ψιλοεφικτο χωρις να υπολογιζουμε μαστορικα -ρυθμιση ECU on dyno .........
Ειναι και τα οργανα εποπτειας που θες κανα 500αρι τουλαχιστον να βαλεις ενα μπαρομερο,ενα πυρομετρο,ενα wideband και μια θερμοκρασια-πιεση λαδιου και το Turbo timer-boost control ........
|
Για αρχη θα μπει μονο wideband και τα αλλα ερχονται σιγα σιγα, τα διαχειριζετε και ο αγραφος εξαλλου τα υπολοιπα οποτε δε σε καινε και τοσο. Αντε ισως το πυρομετρο που και τα πυρακια τα διαχειριζετε ο αγραφος και κοβει οπως και τα bar. Και η τιμη του ειναι μαζι με τοποθετηση, ρυθμισμα ON dyno. Τα 3000 που λεω ειναι το αμαξι τελειωμενο. Αντε πες 3500 χονδρικα για κανα ψιλολοι παραπανω. Ειναι πολυ καλη τιμη, για τετοιους καιρους, και για την δουλεια και τα πραγματα που θα μπουν πανω. Απλα θελει πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ. Αλλιως πας δινεις 4000 και τελειωνεις. Αν το καθυστερησεις βρισκεις σε χαμηλο κοστος αλλα σε μεγαλυτερο χρονο. Εχω ηδη 7-8 μηνες κοντα που μαζευω τα πραγματα και πριν 1 μηνα μαζεψα τελειως ο,τι χρειαζετε. Αλλα ερχετε σιγα σιγα. Δε βιαζομαι.. Πιστευω μεσα στον επομενο μηνα να εχω τελειωσει.
Οπως και να εχει αλλο ειναι το θεμα και ξεφυγαμε αρκετα απο τα ΚΤΕΟ :P