Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-04-13, 15:16
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο πια περιοχή εισαι φίλε μου ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-13, 22:51
Το avatar του χρήστη toyota maniac
toyota maniac Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 196
toyota maniac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
To είχα και εγώ αυτο το πρόβλημα σε corolla ee101 4ε μοτερ. Εχανε λάδια σταγόνα-σταγόνα στην γωνία κάτω από το φίλτρο λαδιού. Νόμιζα ότι ήθελε αναγόμιση το κάρτερ αλλά ήταν ένα λαστιχακι στην αντλία λαδιού.... Ένα 50αρικο σύνολο μου είχε πάρει εμένα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-13, 09:32
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Altair lusso είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
απο πια περιοχή εισαι φίλε μου ?
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Γλυφάδα αλλά δεν έχει σημασία, μπορώ να πάω παντού σε όλη την Αθήνα.

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
απαντ
Παλιά 07-05-13, 13:52
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντ

Αν βλεπεις να πεφτουν 2-3-5 σταγονες ειλικρινα το αφηνεις οπως ειναι...Ειναι τελειως ασημαντο...Και το δικο μου σταζει απ το καθρεφτη, και του αδερφου σταζει απο τσιμουχα βολαν, και του πατερα μου σταζει απ το ντιστριμπιτερ, και του γειτονα σταζει, και ολα σταζουν απο μια σταγονα...Δεν εχεις κανενα λογο να το φτιαξεις...Εκτος αν αρχισει να κυλαει ζωντανο το λαδι χαμω και το βλεπεις...Μην ασχολησαι με σταγονιτσες...Γνωμη μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-13, 13:30
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Altair lusso είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν βλεπεις να πεφτουν 2-3-5 σταγονες ειλικρινα το αφηνεις οπως ειναι...Ειναι τελειως ασημαντο...Και το δικο μου σταζει απ το καθρεφτη, και του αδερφου σταζει απο τσιμουχα βολαν, και του πατερα μου σταζει απ το ντιστριμπιτερ, και του γειτονα σταζει, και ολα σταζουν απο μια σταγονα...Δεν εχεις κανενα λογο να το φτιαξεις...Εκτος αν αρχισει να κυλαει ζωντανο το λαδι χαμω και το βλεπεις...Μην ασχολησαι με σταγονιτσες...Γνωμη μου...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, η άτιμη η ψυχολογία όμως είναι πολύ περίεργο πράγμα.

Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι πάντως για μάστορα γνώστη Toyota, ασχέτως διαρροής...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-15, 17:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! εμένα μου έτυχαν 2 πράγματα στο δικό μου μοτερ τωρα που ειναι στην corolla.
1. Να χάνει η τσιμούχα στροφάλου όπως και αναφέρθηκε και επειδή έτυχε να πρέπει να αλλάξω ιμάντα χρονισμού που τον είχα κοντά 100.000χλμ επάνω είπα στον μηχανικό να μου αλλάξει και αυτό. Αυτό δακρυζε εκεί που είναι η τροχαλία η διπλή η κεντρική του στροφαλοφόρου προς τα μέσα.
2. Εκτός από το 1, αργότερα άρχισα να έχω σταγόνες κάτω, μετά από ψάξιμο αφού χώθηκα 2-3 φορές κάτω από το αμάξι είδα πως το κάτω μέρος του δυναμό καθώς και το πίσω του κομπρέσορα A/C τίγκα στα λάδια!!! νόμιζα ότι φταίει η φλατζόκολλα στο κάρτερ, και πάνω που έλεγα να το κατεβάσω να βάλω νέα, τελικά σκέφτηκα μήπως έχουν ξεβιδωθεί οι βίδες του καρτερ!!! και ΝΑΙ ολες ήταν ξεβιδωτες....μόλις τις έσφιξα τέρμα οι διαρροές και γλίτωσα πάρα πολύ κόπο.
Δείτε το γιατί έχει ΜΗΔΕΝ κόστος....από τα χτυπήματα με τους χάλια δρόμους που έχουμε ειδικά αυτοί που έχουν σκληρή ανάρτηση χαλαρώνουν!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό με το διανομέα το είχα πάθει στο μοτερ μου όταν ακόμα ήταν στο σταρλετ, παρακάτω παραθέτω φωτος για όσους ενδιαφερονται. Βγάζουμε τον διανομέα, σημειωνουμε πρωτα που ειναι οι βιδες του γιατι απο εκει ρυθμιζουμε το αβανς μην την παθετε σαν εμενα που το εκανα χαλια, και πρεπει να βγει το ψευδοκαπακο, επισης νεα φλατζα σε αυτο κανα 15αρι νομιζω απο Toyota εκανε, ίσως και 10 κατι ευρω, το oring λαστιχακι κανα 3-4 ευρω ειχε. Πρεπει ομως στον εκκεντροφορο που πιανει ο διανομεας να βγαλουμε το εδρανο το πανω. Επισης προσοχη στην αντεπιστροφη επανω στο ψευδοκαπακο εγω την εσπασα.... Δειτε τις φωτος παρακατω, το εκανα μονος μου και ολα καλα, χρονια τωρα.
Προσοχη οσα μοτερ εχουν διπλους πολλαπλασιαστες δεν ισχυει αυτο, μονο σε οσα εχουν διανομεα, το μοτερ 1332cc 4EFE στην ΕΕ111 δεν εχει διανομεα, εχει διπλους πολλαπλασιαστες και παιρνουν σημα με ηλεκτρικο ματι στον στροφαλοφορο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-15 στις 18:00.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαρροή στον κομπρέσορα A/C NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 16-10-23 07:48
Διαρροή στην αντλία υδραυλικού NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 11 25-06-16 12:57
Βάση για ρολόγια ένδειξεων θερμοκρασία λαδιού, πίεσης λαδιού κλπ BaLouLdieZ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 21-01-13 01:33
Φίλτρο λαδιού ??? mlion corolla dream 4AGE 20v Levin 12 12-10-12 17:35
Διαρροή λαδιού (4AGE) apsogos SUPPORT 7 05-10-09 12:57

Page generated in 0,14735293 seconds (80,95% PHP - 19,05% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com