Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από centaurus
Προχτες τα μετρησα σε ενα αμορτισερομετρο (εχουν 110.000 χλμ περιπου) και μου τα εβγαλε 72% τα μπροστα και 53% τα πίσω... τα οποία και είχα ψιλιατεί την δουλειά γιατι όταν ειμασταν πάνω απο 2 άτομα και ειχε καμια ανωμαλια στον δρομο κοπανουσε σαν κάρο! Υποθέτω πως φταίνε μόνο τα αμορτισέρ και οχι τιποτε άλλο...αν εχει καποιος υποψίες για κάτι αλλο ας το πει...
Τα μαμα αμορτισερ ποια ειναι ακριβως? επειδη δεν θέλω σκληρότερα μιας και η οδηγηση ειναι "οικογενειακού" χαρακτήρα...
Τα μπροστινά που είναι στο 70+ να τα αφήσω ακόμα ή σωστό είναι να αλλαχτούν και αυτά εξαιτίας της αλλαγής των πίσω?
Είμαι περίεργος να δω τί ποσοστό θα βγάλουν τα ολοκαίνουρια αμορτισερ στο κτεο σε 10 μέρες!
|
Εγώ έχω την εξής απορία...Εχω αμορτισέρ KYB Excel-G με ελατήρια H&R. Ολοι λένε οτι αυτός ο συνδυασμός δε κάνει για πολύ...Τα φοράω από 02/2008 κι έχουν 60000 χλμ.!!Σήμερα πέρασα ΚΤΕΟ και τα αμορτισερ μου τα εβγαλε 90% τα μπροστά και 75% τα πισω...Στο προηγουμενο ΚΤΕΟ το 2011 είχαν βγει 75% μπροστά και 58% πίσω...και το 2009 που ήταν 3 μηνες η ανάρτηση πάνω στο αμάξι έβγαλε 80% μπροστά, 72% πίσω
. Τότε μάλιστα που τους είχα ρωτήσει γιατί έβγαλε τόσο απ'τη στιγμή που είναι καινούρια μου είπαν οτι μπερδεύεται το μηχάνημα σε περιπτωση που φοράς ελατήρια χαμηλώματος και βγάζει χαμηλότερα νουμερα...Τώρα ή κάποιος μας κοροιδεύει ή τα KYB τα μαύρα καλυτερεύουν με τον καιρό...
Ποια η εξήγηση λοιπόν;;;
Υ.Γ. Να σημείωσω οτι όλα αυτα τα χρόνια δεν έχω αλλάξει κάτι στην ανάρτηση π.χ. σινεμπλόκ κτλ.